maanantai 17. helmikuuta 2014

En halua aikuistua, mutten osaa olla lapsikaan


Ei vitsi. Kaikesta stressaamisesta huolimatta tää oli yks parhaimmista viikonlopuista pitkään aikaan ! Lauran synttärit meni huomattavasti paremmin, ku mitä odotin. Tutustuin moniin ihaniin uusiin ihmisiin ja näin tietty niitä vanhojakin. Kuvia mulla ei hirveesti kyseisistä kekkereistä oo, mutta niinhän se menee, että jos on hyvä meininki, niin ei sitä ehdi oikein kuvailla. Loppuloma Lauran luona meni sitten vähän turhanki nopeesti ja eilen illalla palasin tänne Järvenpäähän. En päässy kuitenkaan vielä vähään aikaan hengähtämään, sillä Anni ja kumppanit tuli Nurmijärveltä istumaan iltaa tänne mun kämpille :') Oli siis aika tapahtumarikas ja sosiaalinen viikonloppu tälläkin kertaa, mutta vaan ja ainoastaan positiivisessa mielessä ! Päätin itseasiassa tänään lähteä suoraan psykoterapiasta Joutsenoon, joten ei tää ulospäinsuuntautuminen tuu vielä vähään aikaan loppumaan. Aion ottaa kuitenki tietokoneen mukaan, jotta pystyn sit postailemaan ihan normaaliin tahtiin. Palaillaan siis huomenna vähän erikoisemmissa merkeissä ku yleensä.

Loppuun vielä pari kuvaa viime tiistailta, kun hengailin Joban kanssa. Sekä pari kuvaa viikonlopulta ♥

6 kommenttia

 1. Kuulostaapa hyvältä, toivottavasti sama fiilis jatkuu sen oot ansainnut! Mutta siis oli pakko tulla kehumaan kuinka samperin hyvin keesi sulle sopii! Oikeasti monillahan se näyttää kivalta jne mutta sulle se vaan sopii jotenkin NIIIN hyvin ja ääh en osaa selittää näytät vaan niin upealta aina :) sulla ei taida ikinä olla bad hair dayta tai että meikit menee päin peetä :'D huh taidan olla rakastunut XD no en sentään mutta sua ei voi kun ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha awwwww :'D Kiiitos paljon !! Kyl niit bad hair daytä tulee mullekki mut onneks voi aina laittaa pipon tai lippiksen päähä :p

   Poista
 2. Vielä edelliseen kommenttiini haluan lisätä että kun itsestä tuntuu että kaikki menee päin persettä ja masentaa jne niin mietin sua ja sitä kuinka sulla on oikeasti mennyt asiat joskus päin helvettiä ja oot kokenut ihan liian paljon pahoja ja surullisia asioita, ja selvinnyt niistä, että varmasti mäkin selviän! Mä kun teen monesti kärpäsestä härkäsen ja sitten muistuu mieleen että esim. sä oot kokenut sata kertaa pahempia asioita joten mitäs mä nyt höpötän ja suurentelen asioita :') kaikkien pitäis ottaa susta mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möyyyy oon ihan otettu <3 Olipa ihanasti sanottu :3 Kiitooooooos !

   Poista
 3. Tee postaus mis näkyy sun arpia ja jos muistat jostai yksittäisestä arvesta/arvista tarinan ni kerro niistäkin! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)