tiistai 21. tammikuuta 2014

Muokattu vs. Muokkaamaton

Mulla oli tänään ihan semi hyvä päivä koulussa, mutta kotiin päästyä nous sellanen ahdistusmyräkkä, etten oo vähään aikaan niin järkyttävää pahaa oloa ja itseinhoa tuntenu... Säästän teiät kuitenki verisiltä yksityiskohilta tällä kertaa, koska oon ihan poikki ja haluun vaan päästä nukkumaan..

Aattelin kuitenkin julkasta tälläsen toivepostauksen ennen niitä treffejä nukkumatin kanssa. Yks anonyymi nimittäin pyys multa kuvanmuokkaus postausta ja mun on muistaakseni pitäny jo aiemminki tehä tälläsiä, joten tässäpä muutamia sunnuntaisia kuvia muokattuna ja vastaavasti ilman muokkausta. Löysin photoscapesta viikonloppuna ihan uutukaisia muokkaus tapoja, joita oon noihin alapuolella näkyviin otoksiin soveltanu aika rankalla kädellä. On aina kiva kuulla ja toki antaakin palautetta valokuvista ja varsinkin tälläsistä kuvapareista, joissa toinen kuva on muokattu ja toinen muokkaamaton. Ihmisillä kun tuppaa kaikilla olemaan niin erilainen maku kuvien suhteen. Kertokaahan mielipiteitänne noista kuvista muruset ♥ !


 Ps. Yritän muistaa tehä tässä lähiaikoina tälläsen samanlaisen postauksen mun omista naamakuvista !

20 kommenttia

 1. tosi kivasti muokattuja!! :) innolla odotan sitä naamakuvien muokkauspostausta. Ja tsemppiä hei ahdistuksen kanssa! ♥

  VastaaPoista
 2. Miten, millä ja mitä kaikkea muokkaat kuvissa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no sehän riippuu ihan kuvasta, mut eniten käytössä on ainaki kirkastus, -syvennys, -terävöitys -ja kontrasti säätimet. Käytän siis sellasta photoscape nimistä kuvanmuokkaus ohjelmaa ja voisin sanoo et melkeen kaikissa luonto -ja naamakuvissa säädän ainakin jonkin verran kirkkautta, kontrastia, terävyyttä -sekä syvyyttä. Välillä saatan lisäillä jotain värisävyä (esim sinistä) ja joskus käytän sellasta "ehostus" efektiä, mutta siihen se sitten jääkin :) Erikoisemmat muokkaukset teen monen eri ohjelman avustuksella. Näistä mainittakoon nyt se edellä puhuttu photoscape ja sen lisäksi picasa ja netissä sijaitseva ipiccy :)

   Poista
 3. Onhan nuo muokatut kuvat nyt selvästi enemmän sua, käsittelemättömät on ihan liian tylsiä sun ottamiksi.

  Tsemppiä paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo oot ihan oikeessa :p Ja kiitos <3

   Poista
 4. Jeiijj kiitos kun toteutit mun toiveen! :3 apua nuohan on muokkaamattominakin aivan upeita otoksia! Innolla odottelen sitä part 2:sta, kiitoksia viel hirmuisesti kun toteutat meidän lukijoiden toiveita.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiitos itelles kivasta ideasta, mielelläni mä hyviä idiksiä otan vastaan ja toteuttelen niitä sitä mukaa ku ehin ! :) Ja kiva kuulla et ootat sitä C: Yritän tehä sellasen part kakkosen mahd. nopeestiiiiii (8

   Poista
 5. tosi hyvä postaus, lisää kuvista ja kuvanmuokkauksesta kertovia postauksia! :) tässä postauksessa ois voinut kyllä olla enemmän esimerkkejä, mutta hyvin oot kyllä muokannut kuvas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja varmasti teen tälläsiä lisää ! Ehkä niitä esimerkki kuviakin tulee sit seuraavalla kerralla enemmän :')

   Poista
 6. Tyhmiä kysyt oot niin hyvä muokkaamaan että noi on kauniita varsinkin niin mutta onhan noi muokkaamattomatkin kauniita :)

  VastaaPoista
 7. Wow, aika iso ero tulee kun muokkaa noita kuvia : D

  Harmi että sulla tuli vähän huono olo /:
  Mutta musta tosi kiva että teit tälläsen postauksen, että semmosta k-18...
  Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! :'D Kuvanmuokkaus-ohjelmilla saa paljon aikaan.

   Kiitos <3 !

   Poista
 8. Oo, itekki tykkään muokata kuvia ku niihin saa sillon paljon paremmat värit yms. :) ja noista varsinki ton keskimmäisen oot osannu hienosti muokata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl se on aika hauskaa hommaa se muokkailu C: Ja kiitos !

   Poista
 9. Laitoin sulle sp:tä!^^

  VastaaPoista
 10. Sä osaat muokata kuvia aivan sairaan hyvin! Varsinkin toi mettäkuva on todella kaunis. ^^

  ~ babyrottensoul.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)