torstai 23. tammikuuta 2014

Meitsi (vlogaa?)


Haha siin ois taas vähän videomatskua! Viime video oli tosiaanki enemmän teitä lukijoita ja tätä blogia varten tehty, joten toi oli nyt sit enemmän niille youtube katsojille ja tilaajille. En oikeen tiiä, että kutsunko itteäni nyt vloggaajaks, mut kutsun tai en niin siitä huolimatta noita videoita rupee kuitenki tulee lähiaikoina enemmän ku ennen ja jaan niitä sit täällä blogissa aina samaan tahtiin ku youtubeenkin :) Kyl mä sanoisin et enemmän keskityn kuitenki kirjottamiseen ja valokuvaamiseen, mut eihän sitä koskaan tiiä miten nää hommat tästä kehittyy ja niin edelleen. Miltä toi muuten kuulostaa toi seuraava, viiltelyyn liittyvä video? Mä ite ainaki tykkään ideasta, et vois vähän tuoda sitä "karumpaaki" puolta meistä ihmisistä esille, kun tuntuu ettei esimerkiks just siitä itsetuhosuudesta puhuta hirveen paljon ja jos puhutaankin, niin siitä puhutaan aina negatiiviseen, ellei peräti tuomitsevaan sävyyn. Ajattelinkin kertoa siinä tulevassa videopätkässä jotain omia kokemuksia, sekä tuoda vähän niitä hyviäkin puolia itsetuhosuudesta esiin. Joistain se saattaa kuulostaa oudolta. Mutta kyllä, itsetuhoisuudessakin on niitä positiivisia puolia ihan samalla tavalla, kuin monissa muissa ahdistuksen lieventämiseen käytettävässä keinossa, eikä se oo laisinkaan niin mustavalkonen aihe, ku miltä se ensin saattaa kuulostaa. Toivottavasti teitä kiinnostaa seurata mun elämää tästä lähtien myös videoiden kautta, eikä pelkästään kuvien ja tekstin avulla ! Huomenna tai ylihuomenna ois tarkotus lisäillä vähän naamakuvia tänne blogiin ja sunnuntaille oon kaavaillu jälleen jotain Manson meikkipostausta.

40 kommenttia

 1. Oi ihanan aidolta ihmiseltä vaikutat! Tosi rohkeeta meikata vaikka on poika, ja ihana nähdä miten joku oikeasti uskaltaa olla täysin oma itsensä. Ja muutenkin ihailtava asenne sulla. Oli hyvä video ja ootan innolla uusia videoita! :> voimia!

  VastaaPoista
 2. Oo, katoin heti sun videot ja tottakai tilasinkin tuolta tuben puolelta! :3 Sovit kameran eteen kuin nakutettu ja sua on miellyttävä kuunnella :') Itsekin oon kovasti miettinyt videopostausten tekemistä, mutta omaa rauhaa ei oikein ole kun avopuoliso on kotona jatkuvasti eikä mulla oikein muutenkaan olisi tarpeeksi itseluottamusta puhumaan kameralle ja lataamaan sitä nettiin (vaikka pari sellaistakin videota oon jo tehnytkin..).

  Ihanaa kuitenkin että alat tekemään videoita, keep going! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana kuulla et tykkäät ja joo ymmärrän kyl ton hyvin :'D Itekkää en ikinä laitoksessa asuessa voinu edes kuvitella tekeväni mitää videoit mut nyt ku asuu yksin nii tilanne on iha eri :> Ois kyl tosi kiva joskus nähä sunki videoit ja varsinki kuulla miltä sun ääni kuulostaa ! Eli jos joskus rohkastut tekemään (tai julkasemaan) videomatskua, niin voit olla varma et ainaki yks poju täältä ryntää heti niitä kattelemaan :3

   Kiitos vielä jonsuuuu <3 !

   Poista
 3. Toi viiltelyyn liittyvä video kuulostaa tosi hyvältä, innolla odotan! On niin totta, et jos itsetuhosuudesta puhutaan, niin tuomitsevaan sävyynhän se menee. Ja harvoin on puhumassa sellaset, jotka sen on kokenu. Enemmän semmosii "tietokirjasta luin itsetuhosuus-faktoja" juttuja ne tuntuu olevan. Musta on tosi kiva, et sekä kirjotat, että teet videoita nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla et aihe kiinnostaa edes jotakuta :) Ja jep, on nii ärsyttävää ku viiltely ja siinä samalla ne viiltelijät tuomitaan, vaikka harvoin edes tiedetään syitä sen takana.. Mut niihä se menee et se mitä ei ymmärretä, niin se yleensä pelottaa tai tässä tapauksessa "inhottaa" :/ Ihmisiä pitäis mun mielestä valistaa viiltelystä paaaaljon enemmän, koska onha se aika yleistä kuitenki nykyään!¨

   Jeeeee, mukavaa että oot sitä mieltä ^^

   Poista
 4. Kiinnostavalta kuulostaa toi seuraava vlogiaihe! :-) hei muuten millä nimellä sut löytää tubesta, ku en nyt tosta sinne pääse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu ! :> Tos alapuolel on linkki tai sit voit vaa kirjottaa hakuu Pietu Lyytinen (8

   https://www.youtube.com/channel/UCGS2WXzEmptCcDPpBXMO6zg

   Poista
 5. Etkö vois vaan tulla tänne mun kainaloon halimaan ja nukkumaan ja kattomaan netflixiä mun kanssa ;---; miksi oi miksi sinä et ole jo täällä luonani olet niin ihana ja täydellinen tuitui :3

  Mutta siis! Tosi hyvä "alotus"video tonne youtubeen. Ja tosi hyvä idea myös se viiltelyvideo. Itekki just vähän aika sitten kelasin, että jonkun pitäis siitä video tehä, kun se on kuitenkin niin arkaaihe ja ihmiset jotka ei oo ikinä itsetuhoisuuta "kokenu" niin ajatteleekin siitä useimmiten varmaan negatiivisesti tai jotenki et "vitun emo " ymym. Jatka samaan malliiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwwwwwwwwwww :DDD Oot ihana ! Kelpais kyl ku toi mun oma netflix jostai syyst ei pelaa ollenkaa >:C En tykkää..

   Kiitos hirrrrrveeeeesti ja toi on nii totta ! :/ Kaikki viiltelijäthän on tunnetusti (eivitus) teini-ikäsiä emoja... -.-" Mut joo, jatkan kyllä varmasti ^^

   Poista
 6. muistan ku teit ekan videon niin sain susta sellasen tosi jännittyneen kuvan (johtu varmaan koska eka video) mut sitten kun teit seuraavan videon niin susta sai niin hellyyttävän ja mukavan ja lämpimän kuvan! Olit niin luonnollisen olonen :)) jatka videoiden tekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo en ihmettele :D En ees muista sitä ekaa videoo kunnol, mut oon vaa ilonen etten... xD Mut purr vähä jees kuulla tommosta :3 Kiitos ja jatkan kyl !

   Poista
 7. Mielenkiinnolla ja uteliaana ootan videoo tosta viiltelystä ja itsetuhoisuudesta, koska se ei oo itelle ollu koskaan tapa purkaa ahdistusta tai mitään. En siis aattele että vittu mikä emo, enkä että uuh otampa mallia, vaan ihan ne ajatukset siitä touhusta kiinnostaa :) tai että miks jne, kässäät varmaan mitä mä haen takaa!

  Ja kiva että rupesit videoita tekemään! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärsin sun pointin ja just toi on mun mielest kaikist paras juttu et sellaset ihmiset jotka ei viiltele, eikä ajattele et viiltely on säälittävää tai emojen hommaa jne. niin sais edes jonkinnäkösen käsityksen siihen kysymykseen et "miksi?" Miks joku viiltelee ja miten se auttaa ku niin moni sitä kuitenki käyttää hyödykseen ja mitä ne viiltelijät ite ajattelee koko touhusta ! :) En tietty voi puhua ku omasta puolestani ja yrittää jakaa mun tietämystä asiasta, mutta ehkä mä jo useamman vuoden kestäneen itsetuhoisuuden jälkeen osaan kuitenki edes _jotain_ siitä kertoa :D

   Jajaja hihiii niin mustaki :>

   Poista
 8. Sulla on ihana ääni! :D Ja vaikutat kivalta ihmiseltä! Jaksan katsoa erittäin harvoja vlogeja mutta sä puhut jotenkin sillä tavalla että tykkään kuunnella :) Lisää vaan :3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ite en tykkää yhtää mun äänestä ja sen takii tää videoitten tekeminen on ollu aiemmin niin nihkeetä, mut nyt päätin ottaa vihdoin sen video-askeleen, koska seki on varmaa vaa mun oman pään sisäl et mun ääni kuulostais tyhmältä ! (Toivottavasti ainaki xd) Mut kiitos sun kommentista C: Nyt olen oikein iloinen kiitos <3 !!

   Poista
 9. Täälläkin odotetaan uteliaana seuraavaa videota! :) Tuttu aihe itselle, mutta aina on mukava kuulla muiden kokemuksia ja näkemyksiä, etenkin kun on aika arka aihe kyseessä. Ja se on niitä asioita, joista ehdottomasti pitäisi puhua enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä juttu, että ootat uteliaana sitä ja joo onhan se aina mielenkiintosta, ku kuulee vähä muittenki tarinoita :) Ja totta !

   Poista
 10. Oot siisti ja fiksu tapaus, saanko mä mahdollisesti vähän hehkuttaa sua ja sun blogias omassa blogissani? 8')

  VastaaPoista
 11. muuten oli tosi kiva video mutta voisitko tulevaisuudessa välttää sanaa "transu"? Kyseessä loukkaava termi varsinkin mtf-trans* ihmisiä kohtaan ja särähtää ikävästi korvaan kun kuulee muuten niin viisaan jätkän käyttävän kyseistä sanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kiva että viittit sanoo tosta ! Enemmänki sanoin sen tossa videossa pohjautuen niihin mun omiin haukkumisen kohteena kuultuihin sanoihin, eli ei ollu millään tavalla "positiiviseen" sävyyn sanottu :s En nimittäin itekkään tykkää kyseisestä sanasta, joten sitä tuskin tuut kuulemaan mun videoissa tän enempää :) Ellen sit puhu jostain menneisyyden paskoista kokemuksista tms. mut ymmärsit varmaan?

   Poista
  2. Minua kans jotenki häiritse että sanoit "oon biseksuaali mut muuten ihan normaali jätkä" tms... nii, biseksuaalisuus on normaali asia sekin. Et varmaan kyllä tarkoittanut korostaa sitä seksuaalisuutta jotenki epänormaalina mut jotenkin vain tarttui korvaan :) Kiva video, oot mielenkiintoinen tyyppi ja kuulen mielelläni lisää! Eikä tietenkään tommoisetkaan haittaa, jos välillä "lipsahtaa" joku asia tolleen, uskon kuitenkin ettet tarkoita mitään pahalla toisia kohtaan :)

   Poista
  3. :DD Joo toi kohta tarttu munki korvaa ja aattelin jälkeenpäin tota videota katellessa et olipa tyhmästi muotoiltu, mut virheitä sattuu ja niistä sit oppii. Ois pitäny muotoilla toi sillee et "oon ihan normaali bi-seksuaali jätkä, mut no.. Meni jo :'D Ja joo en tosiaan tarkottanu mitään pahaa ! :)

   Poista
 12. En oikeestaan ikinä kommentoi blogeja puhelimella tai varsinkaan kato videoita koska tää on niin kyrpä laite mua kohtaan, mut nyt on kyl pakko koska ÄWWÄWÄW sulta taas video ja phihi<3 Oltiin siskonkans ihan innoissaan siitä edellisestä videosta ja miätittiin mien joku voi olla noin ihana :')
  Pointti siis oli et mahtavaa et alat tekee videoita, sulla on tosi kiva ääni ja muutenki mukava katella, ja tosi hyvä idea toi viiltelyvideo, meil on varmaan sen kans aika samanlainen ajatusmaailma, luulen. :) Myäs yllätysyllätys, en malta oottaa Mansonmeikkipostausta! :3 en tiä oliks tässä kommentissa mitään sisältöö, mut pistän yän ja unisuuden piikkiin, samoin kirjotusvirheet :D -Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :3 Kiitos tosi paljon oon ihan super otettu näist kommenteist mis kehutaa mun ääntä ja videoit ja kaikkee! Voi olla että onki samanlaine ajatusmaailma, sen näkee sit parin päivän päästä ;> Ja kiva et ootat sitä Mansonpostausta C: Olihan tossa paljonki sisältöö, joten kiitoooooooos <3

   Poista
 13. Ihanan aito ja rohkea ensiavautuminen :) Ite seurailen sua jatkossakin, teit sitten vlogeja, valokuvauksia tai kirjotteluita :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana video postaus,jälleen kerran! Sie vaan osaat hei C:
  Musta on ihanaa että oot hyväksyny ittes sellasena kun oot, sano mitä muut sano.
  Ja vaikka oot poika, niin sulle käy pirun hyvin kaikennäkönen meikki, mitä oot tänne blogiin kuvia laitellu!
  Ite en ymmärrä miten sulla on noin ihanan puhdas iho,vaikka poltat tupakkaa, mökötän täällä ;____; XD
  Kannatan tosi paljon että tekisit videon masennuksesta, ja sen oireista,
  ja varskin omista kokemuksista C:
  Saisivat ihmiset tietää oikeesti että millasta se on, ja masennus voi kestää monia vuosia,
  valitettavasti /:
  Mutta annan tässä vinkkin, videoon ei kannata laittaa viiltely kuvia, kun se usein miten poistetaan...
  Koska ite joskus 2 vuotta tein sellasen, missä oli sitten viiltely kuvia, niin ylläpito poisti sen kokonaan.
  Sori, tuli hirveen pitkä nyt tästä kommentista D:
  Mutta hyvää viikonloppua ^^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD haha aws kiitos toooosi paljon ja joo ihmisten pitäis saada lisää infoo masennuksesta ja sen oireista ! Okei :o Mietinki et pitäiskö laittaa jotai kuvii siihe videoo, mut sit päätin et linkkaan vaa mun blogin siihe alas ja sanon et täält löytyy niit kuvii ! En ees tullu ajatelleeks et se video voitas poistaa jos siin on viiltelykuvii joten kiitti vinkistä :') Ja ei haittaa pitkät kommentit on kivoja ^^ Hyvää viikonloppua sullekki <3

   Poista
 15. Apua oikeesti, ihan täydellinen!♥
  Sulla on niin täydellinen ääni videoitten tekoon, jään oottaan innolla seuraavaa videoo, varsinki ko toi aihe on niin lähellä itteäkin!

  VastaaPoista
 16. Voi että oikeesti aivan ihana video! Oot ihan mahtava ja ootan innolla seuraavaa! Ja muutenki ihana lukee sun postauksia ja nyt tulee huippuu ku kattoo sun videoita! :)
  Nauw oot huippu! <3 :3

  VastaaPoista
 17. Äää..!! Aww oot niin ihana! Vaikutat niin mukavalta ja kaikkee mulle tuli oikeen tosi hyvä mieli kaiken tän paskan keskeltä! Voimii sulle! <3 Ja jatka toki vlogaamista :)

  VastaaPoista
 18. Jotenkin oot vaan niin ihanan ja fiksunoloinen poika/mies, miten vaan. :3 Ihailen.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)