lauantai 18. tammikuuta 2014

11 kuvaaPakko sanoo, et tää viikonloppu alko aika mahtavissa tunnelmissa. Eilen pääsin pitkästä aikaa kuvailemaan muutakin ku sitä omaa pärstää, koska lähin Järvenpään keskustaan jo joskus 11 maissa aamupäivällä ja otin kameran mukaan. Vaikka ulkona onki aika kylmä ja ehdin jo tovin verran toivoa, että se kevät alkais, niin oon silti ilonen, että toi lumi suvaitsi vihdoinkin saapua piristämään maisemaa. Sen verran hienoja kuvia lumesta ja jäästä kuitenkin saa, ettei pieni pakkanen edes haittaa niin paljon. Keskustassa join aamukahvin ärrällä, kävin lainaamassa filmtownista pari leffaa ja hain mun uuden lippiksen postista, jonka jälkeen tulin takasin himaan videon tekoon. Myös sen videon tekeminen ja siitä saatu palaute lämmitti mun mieltä ja voitte olla varmoja, että videoita alkaa päivien pitenemisen myötä tulemaan useamminkin. Vlogaamaan mä tuskin kuitenkaan alan, mutta eihän mun tarviikkaan :) Hihih.

Mietin, että lisäilisin vasta huomenna kuvia mun peruuk(e)ista, koska tää päivä menee kuitenki näitten omien hiusten kanssa taiteiluun, enkä näin ollen ehi ottaa kuvia tänään. Ois kuitenki tosi kiva jos kertoisitte seuraavaa postausta ootellessa mielipiteitänne noista eilisistä, tässä postauksessa näkyvistä talvikuvista! Mun lempparit noista on ehdottomasti numero 4, 6 ja 11

Entäs teiän :) ?

12 kommenttia

 1. 2 ja 3..tajuttoman ihania. Hyvä oot kuvailee! Millainen kamera sulla on käytössä??

  VastaaPoista
 2. Hei ihmisrei'ittäjä, jos astut jalallas tampereelle joskus niin ilimottele niin tuun hyppimään sun kameran eteen ja otetaan savukuvia! khihihi :-) Miks mä raisqaan sun kommenttiboksii joka postauksessas apua D:

  VastaaPoista
 3. Musta ihanin on tuo 3 viimesin kuva, jotain niin kaunista! <3
  Ihana kun joku ihminen osaa kuvata luontoa noin hyvin ;____;

  VastaaPoista
 4. Oot niin taitava kuvaaja :) !!

  VastaaPoista
 5. tuo kolmas kuva!:*
  Aww kumpa määki ossaisin kuvata! Vähä sellane olis siistiä, olla jonku tosihyvän (= sinun XD) kuvattavana, ja kattoo millasta jälkee tulis :') Ok, ei tuu onnistuu mut saahan sitä haaveilla?

  Tulipa sekava kommentti mut menköö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha saaha sitä haaveilla :> Ja ei sitä koskaa tiiä jos alan kuvailee ihmisii ja tarviin mallei (8

   Poista
 6. MÄKIN haluan talvikuvaamista! oonpa laiska pitäs varmaa ottaa kamera ja mennä pihalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo suosittelen et otat kameran ja lähet ulos! Tuol on nimittäin ollu niiiin hyvät kuvauskelit nyt jo jonki aikaa, et on kyl ollu aika mahtavaa kuvailla. Huolimatta kylmyydestä :p

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)