torstai 28. maaliskuuta 2013

I need someone, who needs me (k.18)

 (Kuva netistä)

Mitäpä sitä turhaan kaunistelemaan. Olo on niin paska että haluisin kuolla. Tuntuu ettei elämällä ole enää mitään annettavaa ja jos on niin se on jotain vitun kieroa ja kivuliasta. Koko ajan tulee pettymyksiä pettymysten perään ja kaikki on niin sekavaa etten tiedä mitä teen...

Ihan kuin ei olisi enää ketään kehen luottaa. Eikä ketään ketä kiinnostaa. Perheen kanssa en ole väleissä, laitosta ei tosiaankaan kiinnosta ja kavereilla on omat murheensa. Mulla ei ole mitään eikä ketään. Ainakin siltä tuntuu. Ei kukaan pidä mua parhaana ystävänään. Sellaisena jonka kanssa on hyvä olla, jolle voi puhua mistä vaan ja jonka kanssa voi tehdä mitä vaan. Tuntuu ettei kukaan pidä musta tälläisenä vaikka toisin väitetään. Oon kaikkea joko liikaa tai liian vähän. Liian ilkeä tai liian kiltti. Liian välinpitämätön tai liian takertuva. Liian iloinen tai liian surullinen...

Ja hei kaikki ystävät, kaverit ja tuttavat jotka luette tätä. Tiedän että välitätte musta ja kyllä mäkin välitän teistä, mutta pointti on se, että joka ikisellä teistä on jo se henkilö joka on tärkeämpi kuin minä. Oli se sitten perheenjäsen, ystävä tai seurustelukumppani, niin teillä jokaisella on sellainen. Mulla oli jo ihminen joka välitti, rakasti ja joka piti mua elämänsä tärkeimpänä ihmisenä, mutta koska elämä on vitun julmaa ja epäreilua, niin se ihminen hirttäytyi ja jätti mut yksin. Ehkä munkin kuuluu kuolla nuorena, tai elää jossain osastolla, lukkojen takana...
keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Time to panic

Eilinen päivä oli kaikin puolin bueno, mutta huom. Vain päivä..
Fiilis oli aamusta alkaen ihan mahtava. Hengailin A:n kanssa ja nautin siitä hyvästä olosta sekä auringon paisteesta. Käytiin yhdellä tunnilla luokan kanssa kuvailemassa jotain voimaannuttavia valokuvia ja jotenkin iski tajuntaan miten vähän tätä lukuvuotta on jäljellä. Tuntuu kuin tämä koulu olisi juuri alkanut ja nyt se on jo loppumassa. On kyllä kaikista hankaluuksista huolimatta ollu ihan paras lukuvuosi! Oon tutustunu ihaniin ihmisiin ja pitäny hauskaa niiden vanhojen kavereiden kanssa.
 Illalla tapahtui sitten jotain ihan hirveää.. Sain ilmeisesti elämäni ensimmäistä kertaa paniikkikohtauksen ja sen voin sanoa että olo on tällä hetkellä ihan helvetin epätodellinen ja ahdistava. Tänään en mennyt kouluun ja päivä onkin mennyt nukkuessa ja huomenna palautettavien ennakkotehtävien stressaamisessa.. Ehkä tää fiilis tästä vielä paranee kun ne saan tehtyä jos saan..
 
Uudet lasit ♥

maanantai 25. maaliskuuta 2013

ASEnneViikonloppu tuli ja meni. Väsymyksestä huolimatta oon kyllä ilonen,
että jaksoin vihdoin lähteä johonkin viikonlopuksi! Oli taas ihan mahtava
meno kaikkien porvoolaisten kavereiden kanssa ja Marjaanan, jota näin
nopeesti tossa perjantaina. Kameraa en jaksanut tällä kertaa kaivaa repusta
joten kuvia tästä viikonlopusta ei ole. Eipä siinä että niistä olisi mitenkään
laadukkaita tullutkaan :D

 (Kuva netistä)

Eilinen ilta menikin sitten aika paskoilla fiiliksillä.
Ahdisti ja tuli tosi kummallinen olo, jonkinlainen tietoisuus omasta
 turhuudesta, avuttomuudesta ja huonoudesta.. Kaiken lisäksi Jossun kuolema alkoi
pitkästä aikaa kalvaa mieltä oikein perusteellisesti eikä asiaa helpottanut yhtään,
kun tänään tuli taas yksi kuukausi lisää siitä kuolinpäivästä. Ajattelin että
tästä tulisi se päivä kun sorrun pitkästä aikaa viiltelyyn. Onhan siitä jo
melkein kaksi viikkoa.. O.o Piti oikein tarkistaa noista aiemmista postauksista
milloin viiltelin kun en muistanut, mutta joo.. Koulussa näin sitten A:n ja
niin no veikkaan että "viiltelylakko" jatkuuuuuu, elikkä fiilis parani
huomattavasti ja jotenkin pystyin kääntämään ajatukset Jossun
kuolemasta, niihin hyviin hetkiin kun se vielä eli.


Positiivisella asenteella siis jatketaan!

torstai 21. maaliskuuta 2013

Everything is cool as long as I'm getting thinnerTänään oli melko rankka päivä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Muutaman päivän syömättömyys on nimittäin pistänyt oloni aika heikoksi. Kirjoitin yhdessä postauksessa siitä miten pitäisi tehdä muutoksia elämässä esimerkiksi syömisen suhteen, mutta en ole onnistunut. Syöminen on pikemminkin vähentynyt sen jälkeen ja kun siihen lisää ne muutaman tunnin yöunet sekä jatkuvan kahvin ja tupakan vetelyn niin en ihmettele että heikottaa ja on inhottava olo.
Istuin sitten aamulla koulun lattialla kun pyörrytti ja oksetti niin paljon ja opettajat kanto siihen ruokaa, soijakastiketta ja mehua että saan verensokerit nousemaan ja nestettä sekä suolaa elimistöön. Varmaan ajatteli että oon joku anorektikko tai jotain. Jossain vaiheessa kävin terkkarilta hakemassa särkylääkettä ja menin tunnille. Alunperin ajattelin etten edes mene tänään kouluun kun on niin heikko olo ja päivä olisi ollut meko turha, mutta A:n takia menin. A taas ei tullut. Pieni vitutus oli siis päällä jo ennen tätä syöttämisoperaatiota ja ruokkiksen alettua lähdin mielestäni ihan oikeutetusti laitokseen. Olo oli ihan järkyttävän uupunut. Enkä ollut aiemmin edes tajunnut kuinka väsynyt oikeasti olen.
Nukuin koko bussimatkan ja olo oli onneksi vähäsen pirteämpi syömisen ja "päiväunien" jälkeen. Perille päästyäni päätin lähteä ottamaan kuvia. Ajattelin että ehkä se saa ajatukset muualle  ja piristää. Ulkona oli kuitenkin ihan helvetin kylmä ja muutenkin alkoi masentaa niin lähdin takaisin laitokseen.
 Loppu päivä menikin sängyssä makoillessa ja miettiessä mitä kaikkea pitäisi tehdä. Esimerkiksi huomiseksi pitäisi olla valmiina kaksi ennakkotehtävää. A3 kokoiselle paperille- Lyijykynällä toteutettu kuva "aamiaisesta" ja vesivärein toteutettu kuva "lentokoneen sisältä" En ole edes aloittanut vielä ja mitä enemmän mietin noita tehtäviä, niin sitä enemmän ne rupee ahdistaa ja sitä korkeammaksi kynnys niitten aloittamiseen kasvaa. Ennakkotehtävien lisäksi olisi vaikka ja mitä muuta tekemistä, mutta en vaan jaksa.. Niin ja kaiken lisäks oon A:nkin kanssa riidoissa tai jotain..


En usko että herään huomen aamulla kun nää tän päiväset tapahtumat pyörii mielessä enkä saa unta... Nooh, ei se kyllä hirveesti haittaa vaikken heräisikään. Eipä mua siellä oo kukaan kaipaamassa ja veikkaan ettei A:kaan ole menossa. Lähden sitten vähän myöhemmin sinne Jäkeen. Nään pitkästä aikaa Marjaanaa ja siitä lähen viikonlopun viettoon Porvooseen. On kyllä ollut ihan järkyttävä ikävä kaikkia kavereita tässä viime aikoina. eikä tää yksinäisyys ja turhuuden tunne helpota asiaa yhtään. No, mutta ehkä tää olo tästä paranee, saan riidat sovittua ja postauksetkin muuttuvat positiivisemmiksi. Ainakin toivon niin... :/ Hyvät viikonloput kaikille ♥

ps. Toivottavasti tyksitte noista parista kuvasta jee jee !

tiistai 19. maaliskuuta 2013

sitä kesäfiilistelyy
Kouluviikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Eilen ja tänään olen herännyt viideltä ja vielä ilman minkäänlaisia merkkejä väsymyksestä. Huomenna nukun varmaan pommiin kun sanon ettei väsytä, mutta ei se mitään. Raha-asiat on nyt viime aikoina pyörineet jonkin verran päässä, mutta oon jollain tasolla hyväksynyt sen faktan ettei rahaa vaan ole. Tai no muuhun kuin kahviin ja tupakkaan ja niihinkin juuri ja juuri. Oon oikeastaan ihan onnellinen näin. Enpähän ostele mitään turhaa! Pitkästä aikaa on muutenkin sellainen tunne että asiat alkavat muuttumaan paremmiksi, huolimatta satunnaisista ahdistuksen tai pahanolon tunteista. Tuntuu että mitä lähemmäs kesää mennään niin sitä paremmaksi olo sekä asenne muuttuvat. Onhan noita stressinaiheita tietty kesälläkin ja elämään tulee paljon muutoksia. Uuden alkamista ja vanhan loppumista, mutta jotenkin tuntuu että tästä kesästä tulee jotain ihan mahtavaa ja erilaista.

(Kuva netistä)

Asiat on tällä hetkellä kerta kaikkiaan ihan vitun hyvin.
Mulla on maailman ihanin paras ystävä A♥ kaikkien muiden tosi tärkeiden ystävien ohella,
tulevaisuuden suunnitelmat on ensimmäistä kertaa moneen vuoteen edes vähän alkaneet hahmottua mielessä tai ylipäätään se, että pystyn miettimään ja puhumaan tulevaisuudesta on jo itsessään aika suuria muutoksia ja olokin on nyt tosi selkeä ja positiivinen ja musta tuntuu, että mun elämänhalu alkaa oikeesti tehdä paluuta!Pitemmittä puheitta hyvää koulu, työ -tai vapaapäivää kaikille lukijoille :) !

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Why am I so afraid to lose you, when you are not even mine

 
 
Taas viikonloppu laitoksessa. Taas viikonloppu yksin.
Ei se mitään, alan jo tottua tähän yksinäisyyteen.
Huomenna on varmasti parempi päivä.
 

torstai 14. maaliskuuta 2013

Meitä kutsuu maa, painovoimallaan

 
 
Aika chilli päivä takana päin. Aamulla käväisin koululla. Palautin varmaan puoli vuotta myöhässä olleet kirjat koulun kirjastoon, hain opiskelutodistuksen jonka postitin kelaan sekä hengailin A:n kanssa hetkisen. Annoin sille myös myöhästyneen 18 vee lahjan uujee :) Loppupäivä on mennyt mm. Kahvin, suitsukkeiden, maalailun, musiikin, yhteishaun ja kuvailun/kuvanmuokkauksen parissa. Fiilis on aika bueno ja eipä mulla tän enempää ollu asiaa. Ajattelin vaan ilmottaa että hyvä olo jatkuuuuu edelleen joten peace & love ja sillee !
 

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Muutoksia

 Fiilis on tosiaan ollut aika down nyt muutaman päivän, mutta tänään oon onneksi voinut paremmin. Ehkä tää oli vaan joku pikainen pohjallakäynti koska tuntuu että se masennus alkaa jo olla takana päin. Tää päivä on ollu vähän tällänen laiskottelu päivä taas vaihteeksi. Tai no laitoksessa oli siivouspäivä joten siivosinkin koko huoneen aika perusteellisesti ja illalla käytiin sitten keilaamassa. Ihan semikiva päivä siis. Ajattelin jo eilen että tänään pidän taukoa noitten ennakkotehtävien teosta ja niitten takia stressaamisesta. Huomenna urakka sitten jatkuu. Näitten angsti päivien jälkeen oon tullu sellaseen tulokseen että mun on pakko tehä vähän muutoksia tässä elämässä, että olo helpottuu ja muutaman oon jo tehnyt.

Eka muutos oli varmaan se, että jaksoin nousta sieltä sängystä ja peräti kommunikoida näille laitos heeboille. Mitä en oo nyt viime aikoina hirveesti tehny. On vaan välillä paljon helpompaa kun ei tarvii puhuu ja olla sosiaalinen. Voi vaan olla. Toinen muutoksen askel oli syöminen. Söin nimittäin tänään ihan kunnon lämpimän aterian pitkästä aikaa ja kyllä fiiliski on ollu sen mukanen. Ehkä näitä masennuksesta poispäin vieviä "askelia" alkaa nyt kertymään enemmänkin ja saan ku saanki kaikki haut ja muut stressinaiheet kunnialla alta pois. Huomenna siis luvassa niitä ennakkotehtäviä ja ehkä pikainen visiitti koulussa, jos vaan herään tarpeeksi aikaisin.

Muutoksista puheenollen...


14veee
18veee

..Oon mä vähän ulkosestiki muuttunu tässä parin vuoden sisällä :D Joopa joo, illan jatkoja kaikille !

Painajainen jatkuu (k.18)

Alkaa jo hävettää nää angsti postaukset kaiken muun häpeän rinnalla, mutta en voi sille mitään, että on jatkuva paha olo. Vaikka olisin sen pienen hetken ilonen niin koko ajan tuntuu kummalliselta ja väärältä. Ruoka ei maistu, suklaa ja limu sen sijaan kyllä.. Niillä oonkin oikeestaan eläny tän kolme, neljä päivää. Tai no en edes muista kauan. Porukoitten kanssa oon riidoissa, joten kotiin ei oo menemistä ainakaan vähään aikaan. Eikä tällä rahatilanteella sinne Porvooseenkaan. Eipä siinä mitään, en varmaan jaksaisikaan lähteä. Makaan vaan sängyssä ja mietin taas kuinka turhaa kaikki on...
(Kuvay netistä)

(Kuva netistä)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

invisible (k.18)

 
 (Kuva netistä)

Mul on niin paha olo etten tiiä mitä teen...

...ja tää kaikki alkaa taas riistäytyy käsistä.


Me ollaan matkalla kadotukseen (k.18)

 (Kuva netistä)

Ainoo asia mistä oon pahoillani,
on se etten pysty parempaan.

(Kuva netistä)

 

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Clothes and stuff

                Mickey Misfit -t-paita, Back Street 29.90 €               Doesn´t Fit -t-paita UNION FIVE 29.90€                  
 
Venytykset & Lävärit Crazy Factory 34,38€
 
Nyt on taas materialismionni niin huipussaan, että ei vähään aikaan tarvii ostella mitään. Tai siis ei voi. Koska rahat loppui.. :D No anyways oon tän viikonlopun tässä laitoksella ja tän viikonlopun plääni ois alotella niitä ennakkotehtäviä. Toivottavasti toteutuu :) 
Hyväää viikonloppua toverit !
torstai 7. maaliskuuta 2013

Eilinen

Eilinen ilta ja yö olivat aika perseestä, mutta päivä sen sijaan oli tosi mukava!
Ja koska olo on nytkin aika hyvä niin kirjoitanpas vähän tosta eilisestä.Heräsin kuin heräsinkin viideltä. Tai no kännykän kello näytti 05.05 jos tarkkoja ollaan. Aikaisesta kellon ajasta huolimatta olin todella pirteä, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan. Pukeuduin ja lähdin keittämään kahvia. Keittiössä yövuorolainen toivotteli hyvät huomenet ja huomasin hänen jo keittäneen täyden pannullisen. Lähdin kahvikupin kanssa aamutupakalle. Ulkona oli hämärää ja sää oli kolea. Kahvi ja tuleva koulupäivä lämmittivät kuitenkin mieltä ja palasin hymyillen sisään. Aikaa oli melko runsaasti joten ehdin laittautua ja dataillakin hetken.
 
Lähdin vähän kuuden jälkeen kävelemään pysäkille, josta nousin tutun palvelubussin kyytiin. Teboilille päästyäni ostin kahvin sekä kaksi askia tupakkaa ja menin ulos odottelemaan seuraavaa bussia. Matka hyrylään kului nopeasti. Musaa kuunnellen ja facen etusivua selaillen. Kävelin bussista suoraan hyrybaariin, ostin taas kahvin ja palasin takaisin ulos. Järvenpäähän menevä bussi tuli vähän etuajassa, joten olin koululla noin 07.30.
 
 
Suoristin hiukset, räpsin pari kuvaa kännykällä ja loppuajan kymmeneen asti istuin koneella. Melkein koko luokka oli paikalla, kertomassa työelämään valmentautumis-jaksostaan. Minä vuorostani kerroin koulutuskokeilustani helsingissä, sairauslomastani ja ennakkotehtävistä joita on ihan helvetisti liikaa. Päivä kului todella nopeasti ja vaikka normaalisti muutamaan luokkatoveriin menee välillä hermot niin oli kuitenkin hauska nähdä ihan jokaista pitkästä aikaa, varsinkin A:ta!

Koulun jälkeen kävin helsingissä, ostamassa hiusväriä kulahtaneisiin hiuksiini. Backstreet jossa yleensä käyn oli lopettanut, mutta jonkun aikaa kampissa kierreltyäni löysin Hairlekiinin ja sieltä ostin melko edullisen ja hyvännäköisen vihreän värin. Mukaan tarttui myös uusi kaulakoru kampin Auringosta.

 
 
Illalla palasin sitten laitokselle ja riitelin äitin kanssa puhelimessa. Alkoi vituttaa oikein urakalla, mutta jossain vaiheessa se meni ohi. Ajattelin jo että ilta jatkuisi ihan normaalilla fiiliksellä, mutta sieltä se saatanan ahdistus taas saapui ja pilasi kaiken. No onneksi se paha olo on nyt poissa. Aurinko paistaa, hiukset on värjätty ja kaikki netistä tilaamani tuotteet ovat vihdoin saapuneet ! Pian on siis tulossa postausta niistä. Nyt meikkiä naamaan ja valokuvailemaan :)

I´m lost (k.18)(Ensimmäinen ja kolmas kuva netistä)