sunnuntai 15. joulukuuta 2013

☆ Sunday's special ☆ (Crying rainbows)


 Sain ku sainki eilen jotain aikaseks. Nimittäin sen sateenkaaren väreihin keskittyvän meikin, josta viime postauksessa jo mainitsinkin. Heräsin eilen vähän liian myöhään ulkokuvailua ajatellen, mutta kyllä noi kuvat onnistu sisälläkin. Itse asiassa paljon paremmin ku mitä uskalsin toivoa. En muista mistä idea oikein lähti, mutta sateenkaarikyyneleet on kummitellu mun mielessä jo useita viikkoja ja nyt sain ne vihdoin toteutettua. Käytin tohon meikkiin meikkivoidetta, kajaalia, eyelineria, tekoripsiä, sekä erivärisiä luomivärejä, joilla tein noi kyyneleen tapaiset kuvioinnit silmien alapuolelle. Nehän ne tän meikin ydin onkin ja tykkään siitä miten ne noissa kuvissa korostuu. Oon varmaan ennenkin sanonut, että mun mielestä on siistiä yhdistellä värejä mustavalkosiin kuviin, mutta mikäs sen siistimpää, ku kaikki sateenkaaren värit yhdistettynä mustavalkoseen kuvaan. Nam ! Ite oon ainaki hurjan tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti tekin ootte ;)
  
 Ajattelin, että jos ehin niin teen tällä alkavalla viikolla ainakin yhen meikkeihin liittyvän toivepostauksen. Nykyään ku tuntuu siltä etten panosta meikkaamiseen, enkä postaile meikkijuttuja muina päivinä ku näinä sunnuntaina ja tykkään kuitenkin meikkaamisesta sen verran paljon, että sitä pitäis näkyy täällä blogissa paljon, paljon useammin. Ehkä sit ku on enemmän valosaa aikaa ja sit ku nää masennukset sun muut menee ohi niin jaksaa taas panostaa. Ainakin toivon niin :)


22 kommenttia

 1. vau, upee meikki! oot uskomattoman taitava :)

  VastaaPoista
 2. Hei, en tiedä onko kysytty jo, mut: Käytätkö piilolinssejä, vai onko sun iirikset muuten vaan noin upeet?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän mä niitäki, mut näis kuvis on iha mun omat silmät :P Kyl sen sit huomaa, jos mul on piilarit ku omistan mustat, punaset, valkoset ja turkoosit kissansilmä piilarit (8 Niist on vähä paha erehtyy

   Poista
 3. NIIIIIIIN siisti! Oh my, oot upee! :3

  VastaaPoista
 4. taas kerran ihana meikki ja oot söpö :3

  VastaaPoista
 5. wow! upea meikki! :3 sun silmät on upeat;3

  VastaaPoista
 6. Onko sulla jalusta ottaessasi kuvia?

  VastaaPoista
 7. Millaisilla kameran asetuksilla sä otat noi kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo riippuu ihan missä ja millon ja minkälaista kuvaa oon parhaillaan ottamassa :) Noi kuvat taitaa olla sillä kameran "liikkuva kuva" aka urheilukuvaus asetuksella otettu.

   Poista
 8. Wautsiiiiiii, iha älyttömän hieno meikki! Lempparimeikki iha ehottomasti ! Ja jaksamisia sulle (:<3

  VastaaPoista
 9. Tää meikki on taas niin täydellisyys :3 Plus kadehdin sun rajaustentekotaitoa, ehkä mäki viäl joskus opin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääääää kiitos !! <3 Kyl sä opit ^^

   Poista
 10. oh my .. ihana meikki ja ihana sinä ! ♥

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)