sunnuntai 1. joulukuuta 2013

☆ Sunday's special ☆ (Black & white)

Mulla oli suunnitelmissa herätä perjantaina suht aikasin. Meikata, käydä kuvaamassa, muokata kuvat ja kirjottaa blogiin postaus, ennen ku rupeen pakkaamaan ja lähen hyvillä mielin Turkuun Lauran luo viikonloppua viettämään. Suunnitelmat kusahti kuitenki aika totaalisesti.. Heräsin vasta kolmen aikaan päivällä huomaten, että puhelin oli jostain kumman syystä sammunut, eikä näin ollen herättänykkään mua siinä kymmenen maissa, niin ku tarkotus oli. Tein pikasen plan b suunnitelman ja noin puol neljän maissa olinki jo valmis lähtemään. Mutkia riitti vielä asemalle päästyänikin syystä, että unohdin pankkikortin himaan, mutta loppujen lopuksi pääsin kuin pääsinkin tänne Turkuun seitsemän maissa illalla. Viikonloppu on tähän mennessä menny tosi chillisti ja on ollu ihan huisin hauskaa. Ollaan käyty shoppailemassa, juotu viiniä takkatulen ääressä, otettu kuvia, tehty kaakaoliköörisekotuksia ja niin edelleen. Lisäilen tossa ens viikon kuluessa kuvia viikonlopusta ja ostoksista, mutta nyt on vuorossa viides Sunday's special postaus !

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tällä kertaa aattelin esitellä pari mustavalkosta meikkiä. Tykkään yleensä leikkii hirveesti eri väreillä, sekä vaatetuksessa, että meikissä. Joskus käy kuitenki niin, että inspiraatio on ihan hukassa, aikaa ei oo riittävästi tai haluun muuten vaan pukeutua pelkkään mustaan ja sillon käytän meikeissäki sitä mustaa. Sekä ajan salliessa myös valkosta. 

Tää eka meikki on sellanen, jonka yleensä teen jos mulla on hirvee kiire, mut haluun silti näyttää suht hyvältä. Idea on aika simppeli. Piirrän normaalit kulmat. Laitan tonne silmäluomen sisänurkkiin valkosta luomiväriä ja vastaavasti mustaa ulkonurkkiin. Rajaan vielä silmät ja meikki on aikalailla valmis. Eikä tossa mee aikaakaan ku 10-20 minaa.


 Toka meikki on vähän vaativampi ja vie enemmän aikaa. Idea on muuten sama, mutta meikkiin kuuluu piilarit, huulipuna sekä tekoripset ja luomivärin rajaava eyelinerilla tehty viiva, jonka kanssa menee aika usein hermot. Varsinki jos kädet tärisee tai ei muuten vaan jaksa keskittyä. Aikaa tälläsen tekemisessä menee about 30 minuuttia.


Vikaks tein vähän erikoisemman näkösen luomuksen, ihan vaan sen takia, ettei tästä tulis ihan hirveen tylsä postaus ja koska halusin pitkästä aikaa oikein kunnolla paneutua meikkaamiseen. Oli aika hauskaa vedellä kajaalin kanssa noita koukeroita ja aikaaki tais mennä vajaan tunnin verran. Meikkaamisessa on se hyvä puoli, että se on vähän ku taidetta ja taidehan ei tunnetusti tunne rajoja. Se onki varmaa suurin syy miks mä meikkaamista harrastan ja miks nautin siitä niin paljon.

Muistakaa, ettei ittensä laittamisessa periaatteessa oo mitään sääntöjä. Tai joo, onhan niitä, mut mua ainaki vituttaa ihmiset, jotka 24/7 arvostelee ja haukkuu mm. muitten ihmisten kulmia, rajauksia tai muita meikkejä, vaan koska ne ei omasta mielestä oo "normaalin" näkösiä. On ihan eri asia, jos joku ei oikeesti _osaa_ meikata, mutta tajusitte varmaan pointin.. Jokainen meikkaa niinku ite tykkää ja kannattaa aina pitää mielessä, että meikkaamisessa vaan mielikuvitus on rajana !

(julkasin tän nyt tähän aikaan, mut kello on jo yli kakstoist eli periaattees on sunnuntai c:)

14 kommenttia

 1. Jännä, miten paljon yks-kaks viivaa ja ripset vaikuttaa kokonaisuuteen niin paljon! Hmmh en osannu päättää onko eka vai toka kivempi, eka on niin ihanan simppeli ja näytät niin viattomalta, ja toka taas vähän rohkeempi ja... noh, mielettömän kiva sekin! :3

  Viiminenki on kyllä upee, huhhui, miten jaksat ja osaat ja pystyt. ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niimpä ! Pienetki jutut voi näyttää lopputuloksen kannalta isoilta :P En tiiä, meikkailin vaaaaaa :))) Hihih

   Poista
 2. Mun vanhempien mielest mul o liikaa meikkii xdd Mut tykkään meikata tällee (:
  Oikeesti nää sun Sunday's Special postaukset on ihanii :3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihania meikkejä! Ja ihana sinä!<3

  VastaaPoista
 4. sulla on ihanan erikoinen tyyli meikkaa. Se on sellainen, että se ei sovi ihan jokaiselle. esim jos ite vaikka meikkaisin samanlailla niin se ei näyttäis hyvältä mutt sulla se näyttää hyvältä kun sulla on tollaiset ihanan isot silmät ja kauniit kasvonpiirteet pojaksi :)) mun mielestä ei oo muuten oikein haukkua jos toinen ei meikkaa ''normaalin'' näköiseksi. siinähän vois aina vaan kysyy, että mikä on normaali? eihän sitä olla luokiteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi kiitos :3 Ja niimpä ! Ihan oikeessa oot :p

   Poista
 5. tee joskus twiggy meikki!

  VastaaPoista
 6. Ihan älyttömän ihanat meikit taas! :3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)