tiistai 3. joulukuuta 2013

Sometimes in my tears I drown, but I never let it get me down

 
 
 Haluisin hirveesti kirjottaa kaikista mun elämän hyvistä puolista. Niistä asioista, jotka tekee mut onnelliseks ja niistä, jotka saa mut hymyilemään. En kuitenkaan pysty siihen ainakaan tänä iltana, koska mua masentaa taas niin maan perkeleesti ettei mitään rajaa. Kirjotan siis tällä kertaa jostain ihan muusta kuin hyvästä olosta ja onnellisuudesta, koska kirjottaminen lieventää tuskaa.
 
Jotenkin tuntuu, että nää arkeenpaluu päivät eli yleensä maanantait (tässä tapauksessa tiistai) tuntuu hirveen raskailta, vaikka tykkäänki hirveesti käydä tuolla koulussa ja odotanki yleensä viikonloppusin, että nään taas niitä luokkakavereita. Onhan arki tietty täysin erilaista kuin viikonloput sekä muut vapaapäivät ja siks jengi varmaan jakaakin niitä väsymykseen ja vitutukseen viittaavia päivityksiä facebookissa aina maanantaisin. Mulla se kuitenki kärjistyy vähän liianki paljon, eikä mikään oikeen jaksa innostaa näin alkuviikosta. Tänäänki jätin suosiolla kauppareissun, siivoomisen, ruoan tekemisen ja oikeestaan kaiken muunki koulupäivän jälkeisen tekemisen väliin, sillä halusin vaan käpertyä peiton alle makaamaan. Sillä lailla tää ilta on suurimmaks osaks mennykki. Peiton alla maatessa, itkiessä ja ajatellessa kuinka turhaa ja säälittävää elämä onkaan. 
 
Sitä mä tolla kärjistymisellä just tarkotinki, että saatan oikeesti hukkua sellasen masennusmeren syvyyksiin, että haluisin vaan kuolla tai vähintään viiltää kehoni joka sentin ihan palasiks. Välillä ihan ilman syytä. Tulee näitä oloja tietty viikon muinakin päivinä, mutta yleensä muina päivinä niitten takana on joku oikee syy. Toisin ku tänään ja siks rinnastanki illan hysteerisen parkumisen, pahan olon ja masennuksen vain ja ainoastaan siihen, että arki on taas alkanu. Toisaalta se on ihan hyväkin juttu, sillä mieli saa tekosyyn palata positiivisiin uomiin huomenna, keskiviikon koittaessa.
 
Toivottavasti teiän koulu/työviikko on alkanu paremmin ♥
 
 
Ps. Esittelen torstaina ne uudet vaatteet, jotka ostin viikonloppuna !

13 kommenttia

 1. Aina kun lukee sun tekstiä missä sulla on huono olo, niin se saa aina niin sanattomaksi että ei tiedä ollako hiljaa ja antaako katsoa sivulta vaan, mutta se olisi kuitenkin väärin. Mutta virtuaallisesti on kauhean vaikea lohduttaa tai halata :(( varsinki, kun olen niin kauhea huono lohduttamaan. Varmaan tosi huonosti sanottu, mutt toivottavasti sun elämä nyt parantuu iloisemmaksi. Sä olet jo kokenut tän elämäs aikana niin suoraan sanottuna kaikkea paskaa, mitä sä et antsaitse. (ainaski mitä olen selvästi olen päättelyt kun olen lukenua blogiasi) mutta koeta ilahtua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa et virtuaalisesti on vähän hankalampi lohduttaa, mut ei se haittaa. Ei sun tarviikkaan <3 Kommentit piristää aina ja kyllä tää olo on jo jonki verran onneks helpottanu :)

   Poista
  2. Ihana kuulla että helpottaa :)) saanko kysyä että missä päin asuttelet tai hengailet kun vilkaisin syyskuun postauksia eilen niin siellä oli aihetta järvenpään kirpiksistä, missä olen kait itsekkin tainnut käydä koska täysin samat tekoripset tuli huomattua :DD

   Poista
  3. Järvenpäässähän mä asustelen C:

   Poista
  4. oh cool :D ehkä mä nään joskus sut jossain koska erotut kyllä sillei hyvin massasta. Mä käyn muutenki niin usein jäkessä, ett joss nään sut jossain niin lupaan tulla tervehtimään :))

   Poista
 2. I feel u! Onneks on päivä huomennakin :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! :> Ja paremmalta tää vaikuttaa ku eilinen ^^

   Poista
 3. voi ei..voimia! <3 varmaan hirveen cliseen kuulonen mutta kyllä elämä vielä hymyilee, joka päivä:)

  VastaaPoista
 4. No mäen itseasiassa tiiä alkoko munkaa viikko hyvin. Tuolla sun äskeisellä tekstillä voi kuvata mun eilistä ja tätä päivää (ma-ti). Paitsi sen voi muuttaa, etten kouluunkaa oo jaksanu raahautuu.. Mut jokasella meillä on hyviä ja huonoja päiviä ja niistä me ei lannistuta! Me ollaan vahvoja, vaikkei sekään aina siltä tunnu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damn :c Mut niimpä, ei lannistuta ! <3

   Poista
 5. Voih ;( Ite en siedä enää kouluu millää. Into on menny. Mut en malta oottaa uutta postaustas ;3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)