maanantai 11. marraskuuta 2013

Warm colors and good feelings

 
Tänään oli värikäs päivä. Sekä fyysisesti, että henkisesti, jos niin voi edes sanoa. En tiiä mikä vaikutti mihinkin. Puinko kirjavat vaatteet hyvän fiiliksen takia, vai tuliko se fiilis vaatteista. Ensimmäinen kuulostaa toki järkevämmältä, mutta tän päivänen auringonpaiste ja letkee musiikkikin vaikutti aika paljon kaikkeen, joten turha sitä on varmaan alkaa sen syvemmin pohdiskelemaan. Pääasiahan on se, että kaikki on ainakin väliaikasesti hyvin. En osaa sanoa mistä lauantai yönä oli kyse, mutta kai se oli vaan sitä samaa ahdistusta, ku aina ennenkin. Pari lukijaa mainitsikin, että ei se masennus niin vaan katoa ja oon siitä samaa mieltä. Oon kuitenki sairastanu masennusta niin monta vuotta, ettei mulla oo niin sanotusti "tietoa paremmasta". Tai no nyt mulla alkaa jo pikku hiljaa olemaan, mutta sen takia se ahdistus varmaan tuntuukin niin valtavan suurelta tappiolta. Ikään ku häviöltä. Pitäis vaan yrittää muistaa, että mulla on täysi oikeus voida huonosti ja ettei se maailma siihen kaadu !
 
Ei tosta aiheesta kuitenkaa enempää. Tänään testailin vähän lämpimämpiä sävyjä meikissä ku mitä yleensä ja käytin itseasiassa samoja kolmea väriä (keltanen, oranssi, punanen) pukeutumisessakin.
 
 
Pakko muuten sanoa tähän väliin, että mun hiuksille kävi jotain tosi hirveetä. Pesin ne eilen ekan kerran värjäyksen jälkeen ja kuinka ollakkaan punasen värin seasta alko yhtäkkiä hiuksia harjatessa nousta esiin vaalean sinertäviä, liiloja sekä jotain todella epämääräsen värisiä tupsuja..... Voin sanoo, että vitutus oli suuren suuri, mutta yritän tänään pelastaa mitä pelastettavissa on :`)
 

 Mitäs tyksitte päivän väreistä ? c:


10 kommenttia

 1. Aiotko kasvattaa vielä pidemmät kynnet, ne olisi ihanat.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit kyl valittit! Tuo punanen passaa sulle oikeesti tosi hyvin! :) Tuo eka kuva on aivan huippu.
  Mut vähä jännä tuo tukka :oo siis olikse menny niinko sit pielee se värjäys vai eikö se ollu tarttunu vai täh :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! :> Ja joo siis en oo iha varma mitä kävi, mut iha ku se punanen shokkiväri ois vaa valunu veden mukana pois suurimmasta osasta päätä :DDD weird..

   Poista
 3. Toi meikki on kyl mukava c: Ja mullaki hiusten kans kävi vähän samalla tavalla, heitin violettiin-siniseen (hiukset oli alta siniset päältä violetit) värinpoiston ja siihen sitte pinkin päälle ja ihan mukavasti se sit tarttuki, mitä nyt jostai violettia vähä paisto läpi mut ihan nätisti niinko se olis tarkotus. Nyt näkyy sinistä, violettia ja hopeeta/valkosta tual hiusten seassa siäl sun tääl o.O Se valkonen eniten hämää, et miten sellasta ny prkl tulee siält. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :> Haha aika random :DD Mullaki oli siis jotai iha outoi ruskeen, punasen ja liilan sekotuksii tuol hiuksis :D

   Poista
 4. Luullaanko sua usein naiseks?

  VastaaPoista
 5. Sun kuvat on tosi hyvii :o ♥
  Ja noi värit oli kyl ihanat, ku tykkään väreist jeah 8D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)