sunnuntai 17. marraskuuta 2013

☆ Sunday's special ☆ (Matching colors)

 
Jepa jee oli kyl mahti viikonloppu Porvoossa ja vieläki mahtavampaa oli se, ku ei tällä kertaa tarvinnu kulkee julkisilla, vaan pääsin Alisan kyydillä sinne ja takas. Päätin tehä täks sunnuntaiks tollasen "normaalin" tai vähän normaalista poikkeavan meikin, enkä mitään sen kummempaa. Mun hiukset oli tosiaan muutaman päivän tollaset viininpunaset, muuttu siitä liilaks ja monen värjäysoperaation jälkeen vihdoin siks shokkipunaseks, mikä oli alunperin tarkotuski. Yritin tossa meikissä käyttää suht samoja sävyjä ku hiuksissa & päivän vaatteissa ja musta lopputulos oli aika kiva. Varsinki noi luomivärien yläpuolella kulkevat eyeliner rajaukset näyttää jotenki tosi hyvältä ja ne ikäänku viimeistelee ton meikin.

 
Toivottavasti tykkäätte tosta meikistä ja muutenki tälläsistä vähän tavallisemmistaki meikkipostauksista niitten maskeerausten ja muiden ohella ! :)

28 kommenttia

 1. noi meikit on upeat ja ripset lisää kyllä ton meikin voimaa

  VastaaPoista
 2. oih, upee meikki! ♥

  VastaaPoista
 3. Oih, vielä kysyt :3 Pidän ja paljon!!

  VastaaPoista
 4. awwwwwww älä näytä tuolta

  tai vain aww, hah. ^^

  VastaaPoista
 5. Jos täydellisyys pitäisi kuvailla yhdellä sanalla; Pietu <3 kyllä nää sun kuvat vaan kertatoisensa jälkeen jaksaa aina yllättää :) hyvä laatu ja purrr nää on aina niin upeita :3 SÄ olet upea!

  VastaaPoista
 6. Edelliseen kommenttiin lisäisin vielä että kiitos kun kirjotat näin mahtavaa blogia <3

  VastaaPoista
 7. Iha jäätävä meikki! Eikä siis millään tapaa negatiivisessa miälessä, vaan et iha vaa wau, ko ei osaa muuta oikeen sanoo, niin upeen näkönen. :3 Voisin tuijottaa tota tokaa kuvaa kuinka kauan vaan. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos !! :3 Olipas kivasti sanottu c:

   Poista
 8. WOW! Ihan mielettömän siistin huikeen mahtava, huih, oot huippu! :3 Ja punamustayhdistelmä toimii vaan ja ainoostaan aina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Aww kiitti ! Ja niihä se toimiiii :P

   Poista
 9. Täsä seurannu salavaivihkaa blogias kuukauden pari ja arvostan enemmän ku paljon, meikkaustaitojas varsinki mutta muutenki sua henkilönä. Kerranki löytyny blogi jota mielenkiinnolla seuraa ja josta löytyy oikeasti jtn mielenkiintosta asiaa. Edellinen postaus varsinki oli loistava ! Voimia ja pientä voimatonta tukea täältä pohjosesta päin ja jatka samaan malliin blogis kanssa. Vakiolukija jatkaa tästäki eteenpäin seuraamista, joskus taas ilmasen itteäni kun koen sen tarpeelliseksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että, tosi kiva kuulla et tää on sun mielest mielenkiintone blogi :::) Isot kiitokset ja ilmase ihmeessä iha millo vaaaaa ! c:

   Poista
 10. mistä oot ostanut noi tekoripset? hieno meikki! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm oisko ollu iha citymarketist :D Ja kiitos <3

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)