perjantai 22. marraskuuta 2013

I´M A WINNER !

Fiilis on mitä parhaimmasta päästä
 
Alku viikosta ajattelin ettei mistään tuu mitään. Masennus oli koko ajan läsnä ja ahdistus sen ku paheni pahenemistaan. Eilen oli kuitenki sen verran hauska ja ihana päivä täynnä valokuvausta ja ylenpalttista sekoilua luokkakavereitten kanssa, että olo parani huomattavasti! Sain myös mun kummitädiltä työtehtäväksi suunnitella julisteen taidenäyttelyä varten ja vaikka vähän jännittääkin, niin päätin tarttua tilaisuuteen positiivisin mielin.
 
Haluisin jotenkin välittää teille sen eilisen koulupäivän olotilan, mut se on vähän hankalaa ku mulla ei oo omalla koneella vielä kuvia siitä ku nauroin koulun lattialla pariinki otteeseen kyyneleet silmissä, saati siitä ku Anne istuu paperinkeräys roskiksessa tai oikeestaan mistään muistakaan eilisistä tilanteista. No ehkei se haittaa, koska kaikista parhaan tällä viikolla, toisin sanottuna tänään tapahtuneen jutun voin kuitenki jakaa teiän kanssa. Se on sähköposti Tukilinjalta ja se näyttää tältä:
 
 
MÄ VOITIN!!!
 
Oli ihan törkeen upeeta avata aamulla koulun sähköposti ja klikata toi viesti auki ! Huusin vaa äänee keskellä tuntii et oon voittanu ton kilpailun, mihin pari muutakin luokkalaista  + oppilaita muista erityisoppilaitoksista oli osallistunu. Mun kuvasta siis painetaan joulukortteja ja saan itekki 50 kappaletta niitä palkinnoks ton rahasumman ohella. Nyt on ihan mahtava fiilis ja tuntuu toooosi hyvältä lähteä viettämään viikonloppua porukoille tällästen uutisten jälkeen !
 
Laitoin tohon alapuolelle kaikki kuvat mitkä lähetin reilu kuukaus sitte joulukortti-kilpailuun ja ylimpänä on kyseisen kisan voitto-otos. Ootteko Tukilinjan raadin kanssa samaa mieltä, vai minkä kuvan te olisitte valinnu joulukortteihin painettavaks ?
 
 
Blogger taas vaihto noitten kuvien sävyä punertavammaks mut ei voi mitää :) Hyvää viikonloppua !


26 kommenttia

 1. Mie pidän kovasti tosta postilaatikko kuvasta! :3

  VastaaPoista
 2. oih onnea! ja mä tykkään tosi paljon just tosta lumihankikuvasta, ihan törkeen upea! kans toi postilaatikko on tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! C:: Ite tykkään ehk kaikist eniten ylimmäst ja alimmast kuvast :)

   Poista
 3. Ite tykkään noista kolmesta alimmaisesta kuvasta, mutta ehkä eniten tuosta, mikä on ennen postilaatikkokuvaa

  VastaaPoista
 4. Huii, onnee! :) Mun lempparit on toi sun ja sit postilaatikko, ei oo niin kuluneet aiheet ja muutenki. :) (tai no kukapa ei ois joskus lumihankea tai jotain mikä eteen sattuu kuvannu, mut yleensä varsinki noi hankikuvat on sellasia... no, kunnon räpsyjä..)

  VastaaPoista
 5. onnee! oi hitsi noi kuvat on upeita, niinku säkin c: vietä kiva viikonloppu :3

  VastaaPoista
 6. Oooi onnea! :) Tykkään kans tosta lumihankikuvasta tosi paljon, mut ite olisin valinnu ehkä ton jääkuvan (ne viehättää mua jostain syystä......) ^^ Mut jokatapauksessa, kaikki kuvat on taas hyvinki hianoja. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paaaaljon kiitoksia ! :3 Toi jääkuva on kyl aika jänskä !

   Poista
 7. Pidän kaikista kuvista kovin, mutta ehkä jollain tasolla ymmärrän miksi nimenomaan ylin valittiin *joulu*korttiaiheeksi :')

  VastaaPoista
 8. Minkä nimisellä punasella muuten oot värjänny tukkas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.... Hankala kysymys :D Otin eka värinpoiston niihi tummansinisii ja värjäsin hairlekiinistä ostetulla shokkivärillä (en muista nimee) sit pesin hiukset kerran ja väri lähti pois joten laitoin jonku halpis (3e) blondin värin, sit heti perää halpis (3e) punasen värin, jotka ostin muistaakseni tarjoustalosta ja sit vielä joskus aikoja sitte backstreetistä ostetun "fire" nimisen shokkipunasen... + Oon käyttäny muutaman kerran punasta sävyhoitoainetta tai sellasta et kai tää nykynen väri on sit noitten kaikkien ansiota :`D

   Poista
 9. apua iik! Mulla iha suu loksahti auki, ku luin mitä saat palkinnoks! Mut kyllä herran jumala oot ansainnutki sen, noi on järisyttävän hienoja kuvia! Ite pidän eniten ekasta ja tokasta kuvasta c: Onnee ihan sikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Haha no nii mullaki ku tajusin et oon oikeesti voittanu ! Ja aww kiitos ihan hirveesti !! :3

   Poista
 10. Siis apua kuinka onnelliselta näytät tossa kuvassa! Aivan upeaa ko hymyilet noin luonnollisesti :) oot niin suloneeeeeen :'3 ja onnea voitosta, ansaitsit sen<3

  VastaaPoista
 11. Oikeasti kelpas mullekkin tommonen kevyt 500e pokaali! Nyt prkl shoppaailee!! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)