perjantai 8. marraskuuta 2013

Flaming redNo nyt on hiusten väri vihdoin vaihtunu siihen punaseen ! Tykkään näistä kyllä ihan törkeesti ja eilen ostetut punaset farkut (Carlings 24,95e) vielä korostaa tota väriä. Pitäis vielä sen verran panostaa, että värjäisin ton sivusiilin kunnolla, ku nykynen musta väri taittuu vähän liikaa siniseen :s Myös uusia punaseen sopivia meikkejä pitäis alkaa testailemaan, mutta onneks ei oo mikään kiire. Oon nimittäin päättäny, että nää hiukset saa luvan pysyy tän värisinä pitkän aikaa.

Kohta alkaa taas junamatka Joutsenoon ja en millään malttais oottaa että saan sen mun synttärilahjan, eli macro objektiivin kiinnitettyä kameraan! Toivottavasti se sit kans on hyvä vehje, etten joudu pettymään. Lisäilen kyllä sillä otettuja kuvia teiänki nähtäväks jossain vaiheessa, mutta tän pidemmittä puheitta hyvät viikonloput kaikille ja jos vaan viittitte, niin kertokaahan mielipiteenne noista punasen ja wannabemustan värisistä hiuksista!


Hot or not ?


12 kommenttia

 1. This red looks like really nice :) Tykkäätkö Pietu kynsikkäistä? Jepulis, täällä pitkästä aikaa Heidi, se joka silloin kun kirjoitti viimeksi oli 27, nykyään on jo 28..... En ole unohtanu sua! En vois mitenkään. I just want to talk with you so much, we have a lot in common 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja on ne ihan kivoja vaikken tällä hetkellä yhtään paria omistakkaan :P Purr olipa mukavasti sanottu ja kiva kuulla susta muutenki pitkästä aikaa ! :>

   Poista
 2. Rakastan suon hiuksia lempparit oli ne blomdit joissa oli vihree keltane ja punane raita! Tykkäsin tosistosi paljon. Noikin on nii ihunat. Lähempää kuvaa ens postauksee!:3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeiiii kiitti ! Itekki tykkäsin niistä hurjan paljon ja joo eiköhä niit lähikuviaki oo tulossa C;

   Poista
 3. Siis aika jännä.. tää ei liity tähä mitenkää mut mä näin viime yönä semmosta unta jossa mä näin sut ja me ruvettii juttelee ja yht äkkii meist tuli kavereit ja me hilluttii jossain kaupungilla...O.o sekava uni.. ;D
  mut kivat hiukset sull! ((:

  VastaaPoista
 4. Ihana tämä sun uusi tukkasi! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)