keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Enkä vieläkään oo tehny sitä rakkauslauluu (k.18)

"Oot muina kertoina puhunu
 mut ympäri. Mut rakastan
 sua. Ja sä pärjäät. Voit
 syyttää mua ku kaikki on
 mun vika ja mun päätös. Älä
 turhaa vastaa. Ku en tuu
 näkee sitä viestii. Anteeks"
 
 
 
En pysty lopettaa itkemistä enkä tiedä haluunko mä edes pärjätä enää..
 

22 kommenttia

 1. Voi pietu ihana, niin super paljon halauksia ja voimia <3 ja moikat jossulle taivaaseen! Te tuutte näkemään vielä joskus! :--)

  VastaaPoista
 2. Et voi luovuttaa vielä. Sua tarvitaan täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei tunnu siltä, mutta tiiän sen kyllä. Nää ikävän, ahdistuksen, masennuksen ja monen muun tunteen sekasotku-kohtaukset vaa sekottaa välillä mun pään ihan totaalisesti :/

   Poista
 3. Ei sun tarviikkaan lopettaa itkemistä. Itke ihan niin kauan ja paljon kun haluat. Vaikkei nyt varmasti tunnukkaan, että se helpottais, niin myähemmin on parempi olla. Mulla oli just sama olo sunnuntaina iskäni menettäneenä, ja on edelleen, mutta no, mulla itkeminen ainakin edes hiukan helpottaa. Ja muistaminen, että sillä on nyt varmasti kaikki hyvin. Vaikka epäreilusti itsellä ei ole. Hirveesti voimia.ja halauksia ♥ Koitetaan pärjätä, vaikka edes niiden poislähteneiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos noista sanoista ja tosi paljon voimia sulle kans ! <3 Kyllähän se itkeminen helpottaa toisinaan, mut se on hirveetä ku on ihan yksin eikä pysty lopettamaan.

   Poista
  2. :) ♥ Mutta ymmärrän kyllä tonkin tunteen, kun ei pysty lopettamaan, sillon se ei kyllä helpotakkaan. :(

   Poista
 4. Koskaan ei pidä luovuttaa..! oot vahva, voimia.

  VastaaPoista
 5. Sä oot vahva! Sä pystyt siihen. Viel ei oo sun aika lähtee! Itkeminen helpottaa sun oloa loppujenlopuks! Te Jossun kanssa näätte viel, mut ei vielä! Usko kaikki kääntyy parhainpäin ja elämäki alkaa useemmin hymyilee! Elä täysillä ja et tee itsellesi mitään tyhmää!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveesti ja en tee ton enempää ! <3

   Poista
 6. Hurjasti voimia! Oot aivan huipputyyppi, ja sua todellaki tarvitaan täällä. <3

  VastaaPoista
 7. Sori jos tää menee liian epämukavuus alueelle, mut haluisin joskus kuulla jotain sun ajatuksia siitä, kannattaako keheenkään sit luottaa niin täysiä kun sä Jossuun? Kuka vaan voi masentua. Onks se sen arvosta sitten? Lähtisitkö uudestaan tollaseen kokemukseen jos osuis eteen - hyväs ja pahas?

  Saatto olla sekavii kysymyksii mutta tälläsii oon ite miettiny. Uskon että sulla on vahvoi mielipiteitä asiast jotka mua ainakin kovasti kiinnostais. Toivottavasti saat pian taas voimii tänne maan päälliseen helvettiin ♡

  ps. Tosiaan saa ignooraa tän viestin jos tuntuu et aihetta et haluu tääl käsitellä tälleen 'yleistäen'. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haluun itse asiassa kertoo mun mielipiteen tosta, koska mulla sellanen on ! Yritän palata tähän sun kommenttiin ens viikon puolella pienen postauksen muodossa ! :)

   Poista
 8. Koita jaksaa, halauksia ja voimia ihana ♥

  VastaaPoista
 9. Pietu, en tosiaankaan tunne sua, tiedän vain jotain asioita ihmisten kautta ja tän blogin kautta. Sen tiiän että oot tajuttoman vahva ja sitkee. Sua vois melkee verrata veteen, se ei katoo koskaan ja se löytää tiensä aina eteenpäin. Se onkin sussa ihailtavaa.

  VastaaPoista
 10. mä oon älyttömän huono kommentoimaan mihinkään blogeihin mitä seuraan vaikka moni bloggaja tuntuukin melkein kuin läheiseltä ystävältä kun päivittäin luet postauksia...
  Löysin sun blogin vasta ihan äskettäin ja oot tällä hetkellä ainoo poika jonka blogi on jäänyt lukulistalle. Sun blogi vaan kolahti muhun kun metrinen halko. Tunnut jotenkin kauheen avoimelta ja ihanalta persoonalta.
  Oon lukenu sun blogia läpi, myös jossuun liittyvät postaukset. Ja ne on osunut muhun tosi syvälle, ite oon käyny läpi oman pienen helvettini väkivaltaisen äidin ja syömishäiriön kanssa...mutta pahimman helvettini kävin läpi vasta kun onnistuin viime hetkillä estämään kihlattuani hyppämästä sillalta. Tapahtuman jälkeen olemme kulkeneet pitkän ja raskaan tien tähän päivään jolloin olemme molemmat terveitä ja onnellisia, vaikkakin kokemus jäljet jättikin.
  En tosiaan tiedä miksi asiasta sinulle kommentoin, vaikken ole edes kaikille läheisilleni näistä asioista puhunut...Pointtini oli kuitenkin se, että älä luovuta. Älä koskaan, elämässä on niin paljon asioita jotka sun pitää kokea ja nähdä. Sä olet vahva, sä olet tänne asti pärjänny ja pärjäät niin pitkälle kun vaan itse haluut<3
  Nyt tuli kyllä kilometri kommentti, pahoittelut mutta sainpa sanottua kaikki ajatukset mitä blogisi mussa herättää :)

  VastaaPoista
 11. Mäkän en ole vieläkään kirjoittanut kirjaa Jossusta vaikka lupasin.. :c Kauheen vaikeeta alkaa käymään kaikki läpi uudestaan. Huh. Mut mulle saa sitten Pietu aina soittaa jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)