keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Some things just don´t change... (k.18)


Mulla on tällä hetkellä niin käsittämättömän paska ja tyhjä olo, etten jaksa kirjottaa.. En pyytele anteeksi, enkä hae huomiota. Mä oon kuka oon, enkä muuksi muutu.43 kommenttia

 1. Tää on elämää, välillä on hyvä olla ja välillä ei jaksais enää. Ja vaikka asiat olisikin päällisin puolin hyvin niin se paha olo on kuitenkin aina siellä taustalla, ei se mene koskaan kokonaan pois. Voimia sulle, never give up.

  VastaaPoista
 2. Voi ei :--( hirveesti voimia pietu <3

  VastaaPoista
 3. <3 Mullon itellä niin sama olo nyt, mut sä kyl selviit, oot selvinny tähänki asti, nii mikset selviäis vielä kauan aikaa.. :) <3 tsemppiä, vaikkei tää kyl autakkaa yhtään

  VastaaPoista
 4. Kirjoitan ekaa kertaa tänne, vaikka sun blogin matkassa oon kulkenu mukana ekoista postauksista asti!
  Mä tiedän, milt susta tuntuu edes vähän. Just eilen kun kirjotit, että sulla menee ihan kivasti jne. Sit ku tollasen jutun tajuaa, ni helposti seuraavana päivänä käy näin kun sulle on näyttänyt käyvän.. Ihmisen pahin vihollinen on hän itse. Viiltely on joskus ainoo keino poistaa pahaa olo, tiedän sen, vaikka se on hiin helvetin tyhmää. En siis tuomise sua, vaan toivotan sulle oikeesti hyvää jatkoo, parempii fiiliksii ja etenkin sitä että sä pääset tästä kaikesta yli, ja tulee päivä jolloin viiltely ei oo enää ratkasu sun mielessä. eli siis tsemppiä! oot hieno ja hyvä ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et rohkastuit kommentoimaa ja joo, niihä sitä sanotaa et ei pitäs nuolasta ennen ku tipahtaa... D: Kiitos tosi tosi paljon ja toivotaan et sellanen päivä vielä koittas !

   Poista
 5. Joskus ei vaan mahda pskoille fiiliksille mitään.. mut kauheesti voimia sulle ♥ Toivottavasti huomenna taas parempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. :/ kiitoksia ja voi kumpa ois !

   Poista
 6. Mä en selkeestikkään ole ainoa kenellä on mennyt hyvin..... Koita Pietu rakas pärjätä :( <3

  VastaaPoista
 7. Tiedän miltä susta tuntuu...Koita jaksaa!(:

  VastaaPoista
 8. Voi kuullostaa tosi turhalta ja typerältä. Mutta vaikka olisi ihan palasina niin viiltäminen ei auta korjaamaan asioita. Se vain pahentaa. Parempii vaihtoehtoja on nukkuminen tai raitis ilma. Kun ahdistus ottaa vallan niin kannattaa hammasta purren mennä ulos haukkaamaan raitista ilmaa vaikka sellaiseen ei fiilistä olisikaan. Se on ainakin omalla kohdalla toiminut ja väkisin kun koittaa ajatukset siirtää jonkin muun pariin, ja onnistuu siinä niin hus pois ahdistus. Pienten päikkäreidenkin jälkeen mailma voi näyttää heti paljon valosammalta ja paremmalta paikalta.
  Koita keksiä muita tapoja kuin viiltäminen tuohon ahdistuksees:( Kyllä mä uskon että sä pystyt siihen jos vain yrität. Voimia sinne päin kauheesti!
  @♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla niitä tapoja, kuten se leffojen kattelu ja valokuvaaminen, joista kerroin viime postauksessa. Mutta välillä mikään ei tunnu auttavan. Oon siis kyllä kokeillu monia, moooonia muitakin tapoja kuin nämä kaksi, mutta mistään muusta ahdistuksen lieventämiskeinosta ei tunnu saavan samanlaista helpotusta tai sellaista adrenaliinipiikkiä, kuin mitä viiltelystä saa.. Kyllä mä kuitenkin parhaani mukaan yritän käyttää jokaista oljenkortta ennen itsetuhoisuuteen sortumista !

   Poista
  2. Ootko kokeillut esim puhua jonkun kanssa sillo ku pahaolo ottaa vallan? Ellei kasvotusten niin edes puhelimitse? Sekin voi auttaa että puhuu niitä näitä tärkeiden kavereiden kanssa ja unohtaa sen avulla sen ahdistuksen hetkeksi. Meikkaamisestaki kerta tykkäät niin voisit kokeilla tehä jonkin kivan ja omaperäisen uuden meikin ahdistuksen tullessa ja sitä kautta koittaa unohtaa sen sen hetkisen olotilan.
   Toivottavasti pystyisit oleen nyt taas pitemmän välin kuivilla, mieluusti ikuisesti :( Mulla on sunkin puolesta pahamieli kun kattelen näitä viiltely kuvias.Toivon vaan että pääset siitä eroon eikä sun tarvis tuntee pahaaoloo enää.
   Ja hei. Jos tunnet että puhuminen jollekkin auttaa niin mulle saa tulla aina puhumaan vaikka vähän random olenkin:) Voin vaikka faces pyytää kaveriks. Ymmärrän kyllä myös jos se on vaikeaa vieraalle, mutta ainakin olen apuani tarjonnut
   @♥

   Poista
 9. Voi rakas... Kauhee ku just eilen juteltiin tästä ._. Oon hirmu pahoillani, koita jaksaa ja pärjätä ja muista, et suunta ei oo kun ylöspäin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii juteltiiki :/ Mut joo muistan ! <3

   Poista
 10. Mun mielestä on kamalin kommentti ikinä, että sanoo, ettei pahasta olosta pääse koskaan kokonaan eroon. En toki tiedä, kun olen itse tällainen kultaisen keskitien kulkija eli yksi keskivertoelämän eläjä. Ite kyllä uskon, että siitä pääsee eroon. Se vaatii varmaan vaan perkeleesti aikaa ja vielä perkeleemmin psyykkistä työtä. Mut kyl sä pärjäät, ja blogiskin on oikein miellyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, siltä se ainaki tuntuu välillä.. Ettei siitä pääse ikinä eroon ja niin se varmaan onkin, mutta kyllä mäkin uskon että _niin_ paha olo joka saa ihmisen satuttamaan itseään poistuu kyllä joskus. Enköhä mä pärjää ja kiitos <3

   Poista
 11. Mullakin on ihan vitun paska olo..hetkeks tulee mieleen et kyl kaikki kääntyy paremmaks mutta sitä kestää vaan hetken ja sit pahaolo valtaa mun.mielen, ainoo asia mikä mul pyörii mieles onse että miten pääsen täält pois..mahollisimman nopeesti ja helposti

  VastaaPoista
 12. http://areena.yle.fi/tv/1637247 || tossa dokumentissa oli aika hyvin noita eri syitä ja mikä vois auttaa, mulle ainakin autto jotenkin uskomaan että ehkä viiltelystä voi päästä oikeestikin irti. Ei mitenkään helposti, mutta se on mahdollista...ja kuten tossa sanottiin sekin on selviytymiskeino eikä mikään absoluuttisen paha asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyl käydä kattomassa :o Kuulostaa tosi mielenkiintoselta !

   Poista
 13. Voi hitsi.. Minä toivon niin sisälläin että löydät onnesi, tästä eteenpäin...Minä vain niin haluaisin tulla ja halata, kuiskata korvaan: kaikki tulee menemään parempaan suuntaan, suukottaa poskea ja luvata sinulle parempia aikoja, mutta tiedän että sinä olet vahva, sinulla on juuri ne ihmiset ympärillä jotka välittävät, et anna minkään paskan sortaa sinua liiaksi ja tulet vielä' nauttimaan elämästäsi täysillä. Nämä ovat toki vain sanoja ja hiljaisia toivomuksia mutta nekin ovat tyhjää parempia. Katse kohti tulevaa ja suuntahan oli ylöspäin, vai miten se meni Pietu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin :/ Ja jep ! Suunta on ylös päin :)

   Poista
 14. Itellä kans aika samanlaiset fiilikset...Mun kohdalla miedoista rauhoittavista on ollu apua (esim Diapam) et pahimman ahdistuksen aikana ei tee niin mieli viillellä, ootko kokeillut tota vaihtoehtoa? Kovasti jaksamisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä kokeillu, ku ei olla mitään "vahvempia" mulle määrätty. Nää lääkejutut ku tuppaa olemaan aina niin hankalia :s Kiitos paljon, jaksamisia sullekkin <3

   Poista
 15. Jos viiltelee nii onkoha iha viisasta samalla kuvailla ku viiltelee? Ja okei itselleehä voi ottaa vaikka kymmeniä kuvia,mutta miksi jakaa se blogiin? Kuvamaan sitä sun pahaa oloa? Mäki harrastin ennen että otin kameran kätee ku viiltelin ja blogiin vaa nii kymmenen "voimia ja haleja" kommentteja. Hassuu ku heti ku olin viiltänyt/samalla nii oli pakko ottaa niitä kuvia että sai sen jaettua bloggerii. Ne kuvat oon jo poistanut,koska tajusin että se on liian avointa. Mutta miks sä teet sitte? Ja eks se oo aika vaikeetaki kuvata samalla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko ton sun kommentin ennen ku lähetit sen... O.o Koska mun logiikka ei ainakaa riittäny ymmärtämään sun pointtia. Sä otit ennen kuvia kun viiltelit ja sit lopetit sen koska _susta_ se oli liian avointa, ja sit kysyt että miks mä teen niin ja onks se vaikeeta.. wut ?

   Poista
 16. Anteeks,kirjotin kommentin epäselvästi :/ Mä halusin vaa tietää miks teet niin ? Mikä järki siinä on? En oo koskaan ymmärtänyt itseänikään miks laitoin viiltelykuviani blogiin.. Siksi kiinnostaa tietää miksi sä teet niin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa ! Kiitos ku selvensit :) En oikeen tiiä itekkään. Onhan se toisaalta aika sairasta, mutta jollain erittäin kieroutuneella tavalla se tuntuu hyvältä. Tai ei niinkään hyvältä, vaan vähän niin kuin jatkumolta sille itse viiltelylle. Nähdä, että on saanut jotain "aikaiseksi" ja ns. mässäillä sillä kuvalla eikä jatkamalla viiltelyä.. Tarkemmin ajateltuna sitä on aika hankala selittää. Mikään syy ei tunnu tarpeeksi järkevältä tai loogiselta, mutta eihän koko viiltelyllä olekkaan mitään järkeä. Ehkä sitä haluaa vaan kuulla ettei ole yksin. Tai jotain. En tiedä.. D:

   Poista
 17. Itse viiltelystä vasta eroon päässeenä pakko kommentoida... mulle tuli siitä elämäntapa ja henkireikä. Jos en olisi vähintään kerran päivässä päässyt viiltämään, pääni olisi luultavasti levinnyt pitkin seiniä.. Nyt tosiaan olen taistellut pitkään sitä vastaan ja ollut "kuivilla" kuukauden. Sinun jälkesi kyseisessä kuvassa on selkeästi nirhaumia tai pintaviiltoja.. ja kyllä tiedän mistä puhun koska olen kuvannut melkein vuoden verran käsiäni kun olen viillellyt. Sairaalareissuilta ei ole säästytty. Tiedän, olen ollut sairas mutta parantunut. Kysynkin että oletko koskaan joutunut sairaalaan tekojesi takia? Tai ylipäätään viiltänyt syvemmälle kuin nuo naarmut? Meinaan ensimmäisen kerran kun taistelet hengestästi viiltojesi takia, vannon että koet valaistumisen. Minä viilsin monta senttiä syvän haavan ja lähtö oli lähellä.. alkuun petyin että olin hengissä, nyt vain kiitollinen saamastani avusta. Joskus oksennan pelkästä inhosta kun ajattelen millainen olen ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että oot lopettanu ja joo tiedän kyllä itekki että noi jäljet on pintanaarmuja, mutta enhän mä mitään muuta ookkaan väittäny :) En oo koskaan ollu sairaalassa viiltojen takia (vaikka ois pitäny) ja oon kyllä viillelly syvempiäkin viiltoja.

   Poista
 18. onko toi sun jalka tossa kuvassa :O

  VastaaPoista
 19. voi ei :( tsemppiä ! ♥

  VastaaPoista
 20. Tiedän ton tunteen itekkin ihan liian hyvin... jos tykkäät kuunnella musiikkia, ni The Light Behind Your Eyes-My Chemical Romance on ihan sairaan hyvä kappale, joka on auttanu mua ainaki tosi paljon (:<3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)