perjantai 11. lokakuuta 2013

Mystisiä muutoksia


Moni onki jo varmaan huomannu uuden bannerin, sekä melko suuret muutokset blogin ulkoasussa. Niinku eilisen postauksen loppuun kirjotin, niin kyllästyin ihan totaalisesti ja päätin tehä vähän isomman puoleisia muutoksia. Onhan tää ulkoasu aika tylsä, eikä noi kuvat tuu mun mielestä ehkä ihan niin hyvin esille ku edellisen tumman värimaailman kanssa, mutta kyllä tää valkonen tausta helpottaa huomattavasti esimerkiksi tekstin lukemista. Vähän häiritsee kyllä se, että jossain täällä mun 294:n postauksen seassa on sellasia tekstin pätkiä, jotka on kirjotettu valkosella ja näin ollen ne on tällä hetkellä näkymättömiä.. Pitäis siis selata taas kerran koko blogi läpi ja ettiä nää kyseiset tekstit.. Vittu mikä duuni :D Ehkä mä sen vielä joku päivä tuun tekemään, mutta hei jos joku teistä lukijoista nyt sattuu lukemaan sellasta postausta, josta ikään kuin puuttuu pätkä tekstiä, niin linkkaattehan sitten mulle sen että pääsen korjailemaan virheitä ? 
 
Toi banneri on musta tosi kiva ja vaikka se vaikuttaa vähän yksinkertaselta, niin jotenkin toi tyhjyys tuo kivasti blogin nimeä esiin ja kuvaki saa enemmän huomiota. Lisäsin muuten myös tollasen giffin tohon vasempaan reunaan ja musta sekin on aika toimiva, vaikka kuvien laatu nyt on mitä on... Yritän vielä parannella muitakin gadgetteja, päivittää blogin kuvausta, sekä tehdä kaikennäkösiä muitakin jippoja omaksi & teidän iloksi sitä mukaa kun vaan ehdin :)
 
Antakaahan mielipiteitä blogin uudesta ilmeestä, sekä bannerista!
 
Loppuun vielä loput mystiset kuvat eiliseltä koulupäivältä !
 
 
Ps. HYVÄÄ SYYSLOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ♥ !!!

4 kommenttia

 1. ihania kuvia, ihana blogi, ihana sinä! ♥

  VastaaPoista
 2. Tykkään tästä! Tosiaan helpottaa lukemista toi valkoinen pohja ja musta teksti :) Vaikka se musta tausta olikin enemmän sun näköinen, mutta tääkin toimii! Ja banneri on oikein tyylikäs ja kruunaa kokonaisuuden ;> Kannattaa muuten muuttaa linkkien värit johonkin muuhun tuosta mustasta, jotta ne tunnistaa esim. tekstin seasta :) Ja giffi on kiva! Paitsi häiritsee toi makeagif.com ja kuvien laatukin on näemmä kärsinyt .__. kannattaa noi giffit tehä photarilla :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee superisot kiitokset palautteesta ! Oon kyl samaa mieltä tosta giffistä ja kelailinki tehä sen photoscapella uudestaa heti ku ehiiiiiiin ku photarii en valitettavasti omista :c

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)