torstai 24. lokakuuta 2013

Jännitystä ilmassa

 photo 22102013meitsii018_zps58c74c43.jpg
 
Jebou oli kyllä ihan mahtava viikko! Varsinkin nyt, kun Marjaana oli niin pitkään täällä Jäkessä. En tiiä voiko tässä vaiheessa jo puhua hyvästä viikosta, mutta koska lähden huomenna Joutsenoon, niin kerron jo nyt vähän tän viikon saldosta, johon lukeutu muun muassa paljon sosiaalisuutta, paljon valokuvamatskua, paljon materialismi(piilari)onnea, sekä paljon postauksia. Eikä pidä unohtaa ihka ensimmäistä videota blogissa ! Keskiviikkona sorruin kyllä viiltelemään, mutta alamäetkin kuuluu elämään..
 
Oon jotenki ihan fiiliksissä kaikesta, mutta ei ihmekkään, sillä Halloween, eli meitsin synttärit on tasan viikon päästä enkä millään malttas oottaa siihen asti ! Sen lisäks, että ootan innolla lahjoja, niin mulla on yks halloween aiheinen postaus visio päässä ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin alan ens viikolla toteuttamaan sitä. Myös tää tuleva viikonloppu kuulostaa mun korviin hyvältä ja mikäs sen parempaa kun viettää se perheen kanssa. Toivottavasti ois hyvät ilmat, että päästäis serkun kanssa taas kuvailemaan. As always :`)
 
En varmaan huomenna postaile enää, joten hyvät viikonloput kaikille !

4 kommenttia

 1. Oon seurannu sun blogia jo kauan, ja aina jaksan hihkasta ääneen kuinka hieno meikki sulla on ja sulla on ihana kirjoitustyyli :) Onko sulla instagrammia?

  VastaaPoista
 2. Löysin tän sun blogin just noiden piilarien takia :D omaat mahtavan tyylin, kiva ku löytyy aina joksus tollasia tyyppejä jotka ei kulje massan mukana! Jatkan kyl seuraamista, ihana blogi ja oot söppänä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :>> Ja tervetuloaaaaa (8

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)