keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Amerikanlippu

 photo 30102013HALLOWEEN027_zpsc5dc3e30.jpg
? Mitäs tykkäätte ?

Tossa tosiaan se ebaysta tilaamani neule ! Hintaa oli 10,80e, eli ei paha ollenkaan. Harmi vaan, että materiaali tuntuu olevan jotain helvetin säkkikangasta tai vastaavaa ja hihoilla ois voinu olla pikkasen enemmän pituutta... Anyways tykkään silti tosta ja villapaidat/neuleet tulee ihan tarpeeseen nyt talven saapuessa. Vaikkapa hupparin tai takin alle jos ei muuta. Mun on pakko nyt sanoo et vähän hävettää nää yhen kuvan postaukset, mutta tiiätte varmaan syyn (ei aikaa, ei valoa yms..) Pitäis varmaan vakavasti harkita noitten kattolamppujen vaihtamista, ku ne on jotain ihmeellisiä energiansäästölamppuja ja aina ku kuvaan sisällä nii mun naama näyttää iha mandariinin väriseltä ja sitä on toooosi työlästä muokata ilman photaria muunlaiseks. Ymmärrätte siis ehkäpä miks en sisällä oo kummemmin kuvaillu. Haluisin muun muassa tehä tästä mun kämpästä jonku postauksen, mutta se on niin hankalaa nykysen valaistuksen takia. Pitääpä miettiä joku ratkasu tähänki.

Tänään oli vähän erikoisempi koulupäivä. Käytiin nimittäin Helsinki-Vantaan lentokentällä kuvailemassa (aka sekoilemassa) meiän luokan kanssa. Tarkotus oli ottaa kaikista erilaisista kylteistä kuvia, koska tehään niihin liittyvä projekti tässä lähipäivinä. Teitä tuskin kiinnostaa nähä kuvia jostain "saapuvat & lähtevät" kylteistä, enkä niitä ala tänne lisäilemäänkään, mutta oli vaan pakko mainita reissusta sen ihanan lentokentällä vallitsevan tunnelman takia. Siitä on ihan tajuttoman kauan ku oon viimeks matkustellu Suomen ulkopuolelle, mutta tänään kaikki matkat Italiaan, Singaporeen, Saksaan, Amerikkaan ynnä muihin muistu tosi elävästi mieleen siellä kentällä. Muutenkin on niin hauska nähä niin paljon eri maalaisia samassa paikkaa ja samaan aikaan. Arvailla mistä kukakin on tulossa ja minne menossa. Oivoi, melkein tekis mieli varata matka johonki, mutta ei tällä rahatilanteella pitkälle pötkittäis. :/ Plus, etten kyllä yhtään tiiä uskaltaisinko enää lentokoneeseen näitten paniikkioireiden takia, mut aina voi haaveilla :) Tulipas taas sekavaa tekstiä, mut tiivistettynä: Tykkään tosta paidasta, tänään oli mahti päivä ja fiilis on katossa !

Aiotteko te muuten pukeutua/meikata jotenkin eri tavalla huomenna kun on halloween :) ?


4 kommenttia

 1. en oo suuremmin diggailu noista sun aiemmista meikeistä mutta TÄMÄ. IHANA IHANA IHANA PIETU VOI ei apua tuo käy sulle ihan törkeen hyvin! :) t. rakastan punaista ja sen kai huomaa<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD Ootpas ihana <3 Ja joo huomaa :`D

   Poista
 2. upee paita ja upee sinä !
  ja hei hyvää synttärii <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)