lauantai 21. syyskuuta 2013

Autumn

 
 Aika moni bloggaaja on nyt viime aikoina hehkuttanu tätä vuodenaikaa, mutta mun on kyllä ihan pakko sanoo kans pari sanaa tästä syksystä. Tää on kuitenki ehkä kaunein ja otollisin aika vuodesta ottaa valokuvia, polttaa niitä kliseisiä kynttilöitä, juoda teetä, hengailla ulkona, pukeutua toinen toistaan kivempiin vaatteisiin ja kaikkea muuta siistiä. Myös se, että mun synttärit sattuu olemaan syksyllä (tarkemmin sanottuna halloweenina) vaikuttaa asiaan. Tai niin no, pakko myöntää, että vanheneminen on aika perseestä, mutta kyllä niitä lahjoja on aina kiva saada. Tossa yläpuolella on muuten pari kuvaa viime syksyltä, jotka löysin kansioiden kätköistä. Saas nähä millasia huomenna tulee otettua, kun mennään serkun kanssa pitkästä aikaa kuvailemaan. Lisäilen niitä kuvia sit tänne blogin puolelle heti ku kerkeen, niin voitte sitte kertoa mielipiteitä :)


10 kommenttia

 1. Miten suhun voi tutustua? Kun vaikutat niin mukavalta ja ystävälliseltä ihmiseltä, mitä blogiasi oon jonkin aikaa tässä seuraillu. p.s oot aivan ylitaitava meikkaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset ! Voit ettii mut facesta ja pyytää kaveriks :p

   Poista
  2. Saako sua pyytää kaiffariks, määkin nimittäin tahosin ees jollai tasolla tutustua! :)

   Poista
 2. Ihan älyttömän mageita kuvia! Neljä vuodenaikaa on lahja (vaikka ei aina siltä tunnukaan) ja syksy taitaa olla munkin lemppari niistä.
  Uusia postauksia odotellessa ja tosi hyvää syksyn jatkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Kiiiiiiiiiitos ! Toi oli aika hyvin sanottu :) Hyvää syksyn jatkoo sullekki :3

  VastaaPoista
 4. Toooosi nättejä kuvia olet napsinut :)

  VastaaPoista
 5. Ah ihania kuvii tekis sikan mieli itekki alkaa ottaa jo syyskuvii mut en oikee tiiä mispäi ois sikan vaahterii + ois kiva joskus pietu mennä kuvaa vaik vkl ku meitsilki auto ni voiaa mennä jonnekki siistii mestaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja joo kuulostaa kyl aika hyvältä ! :> Pitää vaa kattoo joku sopiva vkl ::)

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)