tiistai 27. elokuuta 2013

!☆ Meikkauksen kehityskaari & Today's makeup ☆!

Nyt ku mun niin sanottu meikkaamisen korkeampi tietoisuus on nostanu päätään ja erilaiset meikit vilahtelee näissä postauksissa enemmän tai vähemmän, niin päätin tehä pitkästä aikaa tälläsen jonkinasteisen meikkipostauksen. Tää on kyllä reilusti tiivistetympi versio siitä mun edellisestä, huhtikuussa tekemästä vaihe, vaiheelta-postauksesta kts. ! ☆ MEIKKIPOSTAUS ☆ !, mutta eiköhän niitäkin vielä tulevaisuudessa tule täällä näkymään.
 
Elikkä tänään heräsin viideltä, tuntia ennen herätyskellon soittoa ja päätin nousta samantien, että ehtisin syömään kunnon aamupalan, panostaa meikkaamiseen sekä ottaa muutaman valokuvan. Moni blogin vanha lukija muistaa varmaan mun entisen mustaa suosivan pandameikin. Hehheh.. Eihän niissä mustissa kulmissa joita yhäkin piirrän (okei no niissä ehkä.. xD) tai silmämeikeissä sinällään ollut mitään "vikaa", mutta ei jumalauta oon ollu tylsä! Samanlaiset meikit vuodesta toiseen, vaikka vaihtoehtoja ois ollu vaikka muille jakaa. En mä varmaan muitten mielestä oo niin tylsältä näyttäny, mutta kyllä mä omasta mielestäni olen. Varsinkin kun vertailee viime aikasia valokuvia, vuosi sitten otettuihin. Onhan mun tyyli ja hiustenväri vaihdellu, mutta kattokaapa kuitenkin tätä "kehityskaarta".
 1. Joulukuu 2010. Aika jolloin kulmienpiirtoon riitti mustalla kajaalilla milloin minkäkin muotoiseksi vedetyt paksut viivat, silmienrajauksiin käytettiin samaa periaatetta ja mustat nappisilmä-piilarit kuuluivat vielä joka päiväseen elämään.
 
2. Lokakuu 2011. Sama meikkaustyyli jatkuu vajaan vuodenkin jälkeen, ainoana erona lyhyiksi sheivatut kulmat ja niiden piirtäminen pieninä ja siroina... Toisinsanottuna päin vittua menevinä viivoina.
 
3. Heinäkuu 2012. Musta luomiväri palasi pitkän tauon jälkeen käyttöön, joskin hillittyyn sellaiseen. Kulmat piirrettiin jälleen pitkiksi sekä jonkin verran kehittyneemmän näköisiksi. Piilarit olivat enää satunnaisessa käytössä.
 
4. Maaliskuu 2013. Meikkaustaidot ovat huomattavasti kehittyneet, samoin kuin valokuvaus, -sekä kuvankäsittelytaidot. Kulmat alkavat jo muistuttaa kulmia eikä luomivärin käytössä enää kitsastella.
 
5. Huhtikuu 2013. Iänikuinen musta luomis on saanut valkoisen kumppanin. Nestemäinen eyeliner on korvannut kajaalin ja omien kulmakarvojen takaisinkasvatus & muotoon nyppiminen on mullistanut koko kulmienpiirron sekä osoittautunut moninkerroin helpommaksi. Kuvien muokkailu on jo joka päiväistä herkkua.
 
6. Elokuu 2013. Värit ovat pikkuhiljaa hivuttautuneet ebaysta ostetun luomiväripaletin mukana täysin uuteen, entistä ehompaan tyyliin, kulmat lähentelevät melkein täydellisyyttä (vaikka itse sanonkin c;) ja eyelinerin vetely onnistuisi vaikka silmät kiinni!
 
Vajaassa kolmessa vuodessa on siis tapahtunut kaiken henkisen ja fyysisen kasvun lisäksi myös rutkasti kehittymistä valokuvauksessa, kuvienmuokkaamisessa, meikkaamisessa sekä tietysti oman itsensä löytämisessä.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Palaan kuitenkin tähän aamuun, tarkalleen ottaen siihen hetkeen kun olin vetässy aamupuurot nassuun, saanu meikit valmiiksi ja siirtyny ulos kuvailemaan. Mun päivän meikki oli tänään sininen, joka onkin noussu nykyseksi lempiväriksi meikkien suhteen.
 
 
Alotan meikkaamisen aina meikkivoiteella eli Lumenen Natural Code Skin Perfection Matt Makeup Vanilla:lla. Ja tänään meikkaukseni meni näin.
 
1. Piirsin kulmat. 2. Laitoin koko luomelle sinistä luomiväriä. 3. Tummensin liikkuvan luomen(?) yläosaa tummansinisellä luomivärillä. 4. vaalensin liikkuvaa luomea(?) vaaleansinisellä luomivärillä. 5. Piirsin ylä- ja alarajaukset eylinerillä. 6. Pistin ripsiväriä. 7. Ja viimeistelin silmämeikin laittamalla valkosta kajaalia tonne... alas xD.
 
Alapuolella vielä kaikki tässä meikissä käytetyt tuotteet, lukuunottamatta meikkivoidetta.
 
1. Natural Coden musta kajaali 2,3&4. Ebaysta ostetut luomivärit 5.
Rimmelin eyeliner 6. Maybellinen ripsiväri ja 7. Lumenen valkonen kajaali.
 
Ja vielä muutama kuva meikeistä!
 

 
 Mitäs tykkäsitte? :)

30 kommenttia

 1. Mahtava meikki, vaikee kuvitella et jätkä osaa meikkaa paremmin ku sä ite xd muttajoo oot taas yli sulonen ja ihana paita :3! Mistä toi on ostettu?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D kiitos <3 Se on Kampista, Laminasta :)

   Poista
 2. Oot niin hyvä tossa! tokavika kuva on lemppari, ja sulle sopii just ton väriset hiukset tosi hyvin:-)

  VastaaPoista
 3. Woooow oot ihana ja oot ihan super taitava meikkaamaan!:o<3

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida vaikka muuten olen vain lukijana. Olen todella kateellinen meikkaamistaidoillesi (ja kuvaus yms.), erityisesti silmien. Tarkoitan tarkemmin luomivärien käyttöä. Kuten tästä huomaa, tämä naisihminen, ei oikein osaa käyttää edes oikeaa termistöä. Pitäisi varmaan lähteä jollekin kurssille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ei kannata olla kateellinen :> Toi kurssiajatushan ois aika mahti juttu, jos sellasia siis järjestetään ! Ja en mäkään kaikkia termejä osaa, mutta ei se nyt niin vakavaa oo heheh (8

   Poista
 5. oot ihan liian ihana ja hyvä meikkaamaan ! :3

  VastaaPoista
 6. voisitko joskus tehä videon ? :)

  VastaaPoista
 7. Nojoooo osais itekki meikata noin hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Sun pitää harjotella !!11 :>

   Poista
 8. Ihana postaus ja huomaa kehityksen selvästi!! :) värilliset luomet sopii sulle todella hyvin, minusta jopa paremmin kun vain tuo musta.
  Ihania kuvia! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepajeee hyvä et tykkäät ja niin munki mielestä !! :> Kiitoskiitos <3

   Poista
 9. Tosi kiva postaus!Oot niin hyvä meikkaamaa et oon iha kade :D noi värilliset luomet käy sulle tooosi hyvin!<3 ihana oot! :3

  VastaaPoista
 10. ahhh noi värikkäät (punakeltavihree) meikit on ihanat, ihan sairaan ihana kuva toi :) tykkäsin kans tokavikasta kuvasta ihan älyttömästi! oot tosi hyvä meikkaamaan :) tee ihmeessä muuten videopostaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoiiiii kiitos ihan hirveesti :3 Mun pitää miettii vielä sitä ! :s

   Poista
 11. Aivan ihania kuvia! ♡ oot tosi ihana ja tooosi hyvä meikkaamaan!! ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :> kauhee ku en tiiä enää miten kiitellä xD mutta kiitos sullekkin kauheesti :3

   Poista
 12. oot kyllä niin älyttömän söpö c: varsinki meikattuna, oot iha älyttömän taitava :)

  VastaaPoista
 13. Oot nii sulone tos tokavikas kuvas :3

  VastaaPoista
 14. oot niin ihana ja sulonen! varsini tossa tokavikassa kuvassa! :33
  wääwääwää! ^^
  <3

  VastaaPoista
 15. Huihui! o.o Oikeesti.. jätkä joka meikkaa paljo paremmin ku mie ite.. huh huh ! :3 oot tosi taitava! Ja videopostausta kehiin vaan!
  ps. oot tosi taitava myös valokuvaamaan! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Iiiiiisot kiitokset! :3 Yritän joskus rohkastuu ja tehä sen videopostauksen :>

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)