maanantai 22. heinäkuuta 2013

kun sä otat iisisti sä sanot chillaillaan

 
 
Ajattelin lisäillä pari kuvaa viime viikonlopusta. Oltiin serkun kanssa kuvailemassa ja mulla oli päällä Intersportista ostettu Adidaksen pitkähihanen, sekä vanhat farkkulegginsit (oisko cubuksesta) Kuvissa vilahtelee myös uus Melodican laukku Carlingsista ja sormus Glitteristä. Mitäs tykkäätte ? Ite oon ainakin tosi tyytyväinen noihin kuviin ja viikonloppuseen kuvausreissuun. Itse asiassa olin eilen kuvaamassa lisää vaatteita yhden vanhan laitoskaverin kanssa ja nekin kuvat ilmestyy tässä lähiaikoina teiän tsiigailtavaksi. Mitä mieltä muuten ootte vaatepostauksista, onko sillä mitään väliä näkyykö vaatteiden hintaa vai onko se kauppa se ainoa mainitsemisen arvonen asia. Oon aina ennen esitelly vaatteet, kertonu hinnan sekä paikan mistä oon ne ostanu, mutta aiheuttaako se jollain tasolla mielipahaa, kateutta tai "miks tol on varaa noihin vaatteisiin" -tapasia ajatuksia. Vai onko se ihan sama? Tälläsiä juttuja oon tässä pohtinu, mutta kertokaapa mitä mieltä te lukijat ootte :)


12 kommenttia

 1. Ihania kuvia ((: ja olkoon jokaisen oma häpeä jos alkaa kyselemään toisen raha asioita, mielestäni ehkä törkeintä mitä toiselta voit udella. Tietty jos näkee että toisel ei rahaa ni kysyä tarviiko apua, mut uskoisin et sä pääset noiden raha kyseleyiden ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo eihän se toisaalta kellekää kuulu, mut en sit tiiä kiinnostaako se hinta jonku vaatteen esittelyn ohessa ?

   Poista
 2. Tuli mieleen jatkaa viel siit mitä kirjotin. Se on jännä jos sul on normaalia enemmän esim vaatteita ni kaikki kummastelee mist oot rahat saanu, Mutta! Jos sul on tilanne ettei sul ole rahaa ni sillon on hemmetin vaikee saada apua eikä ketään tunnu kiinnostavan :D kuinka julmia ihmiset voi olla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ei tän postauksen tarkotus ollu et auttaaks kaverit rahapulas vaa just se vaatteitten esittely :) vaikka tottahan toiki on, ettei hirveen monii yleensä kiinnosta jos rahat on loppu, mut loppujen lopuks jokainen on vastuussa vaan itestään ;)

   Poista
 3. On ihan hyvä kertoa ostopaikka ja hinta, jos on uusia vaatteita. Joku juitenkin tahtoo tietää hinnan niin ei tartte erikseen sit vastata kommentilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukeii, kiitti mielipiteestä ku tota just aattelin et tuleekohan niitä "paljon toi makso" kommentteja sit joka postaukseen :) Ehkä mä jatkan samalla linjalla ja pistän sen hinnan, ostopaikan lisäks näihi teksteihi :p

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Pietu oot niin perfect <3 ;__; Menet valehtelematta top kymppiin kaikista maailman miehistä XDD okei, listassa on tällä hetkellä sun lisäks vaan Yohio (Se ruotsalainen "visual-kei" laulaja.) Ei ole edes liioiteltua tämä, sun tyylis vaan iskee :--D Ja en tiiä oonko väärässä mut näitten postauksien sävy on nyt tällä hetkellä positiivisempi ja vaikutat ilosemmalta, toivottavasti se jatkuu c: Kaikkea hyvää sulle~ Heräsin 15min sitte, siltä voi kuulostaa tekstikin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aaaws :P ja joo nyt on kyl ollu pitkään asiat nousukiidossa ! kaikkea hyvää sullekin <3 :>

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)