sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

I promise I never leave you alone in the rain

Pääsin ku pääsinki vihdoin kirjottelemaan. Oon tällä hetkellä himassa ja lähen täältä tiistaina takas laitokselle. Ens viikko on jo täysin buukattu täyteen ja vähän jo hermostuttaa miten jaksan tehä kaiken. Aiemmin tällä viikolla hoidin tosiaan kaikkia asuntojuttuja, kävin sossun luona ja ostamassa kaikkia perustarvikkeita kämpille, jonka btw näin ensimmäistä kertaa muualla ku kuvissa ja se oli ihan mahtavan näkönen paikka! Ens viikolla mulle ostettu sänky tuleekin kotikuljetuksena ja sen myötä pääsen ensimmäistä kertaa sinne asuntoon yöksi. Myös paria kaveria ois tarkotus nähä ja porukatki tulee käymään ja tuomaan tavaroita täältä himasta, kun en ite oikeen saa mitään junassa kuljetettua. Paljon muitaki pläänejä ois eli kiirettä pitää. Olo on vieläkin melko hyvä vaikken kiireestä mitenkään erityisemmin diggaile.
 
Ei kuitenkaan sen enempää asuntojutuista tai mun fiiliksistä tähän postaukseen vaan nyt esittelen noi vaatteet jotka ostin jo joku kuukaus sitte. Maastokuosi on varmaa jo menossa muodista, mut jotenki vasta noi farkkulegginsit Carlingsissa nähtyäni innostuin siitä sen verran että ne oli pakko ostaa. Toi paita pisti kans heti silmään kun olin rahoissa ja selailin ebayta. Tilasinkin sen sitten samantien. Näitte nää vaatteet varmaan jo postauksessa I wont tell you a thing about all those pills... ,mutta ei sillä väliä. Antakaaha mielipiteitä mitä tykkäätte ? Ihastuttaako toi maastokuosi vai vihastuttaako se ja mitä pidätte paidasta :`)
 
                                        farkkulegginsit 49,90e Carlings                                         t-paita 11,49 + toim. 12,18e Ebay

 
 Yritän ehtiä ens viikolla joko yksin tai yhden vanhan laitosnuoren kanssa kuvailemaan, niin pääsisin esittelemään niitä Hyvinkäältä ostettuja vaatteita! Niin ja pieni lisäys vielä, ostin muuten myös uudet kengät Intersportista, koska vanhat joutais jo roskikseen.
 
kengät 75e Intersport


6 kommenttia

 1. sulla on ihana tyyli ja ihana blogi !:>

  VastaaPoista
 2. Onks sulla tällähetkellä oikeesti ton väriset hiukset vai onko noi tehty niillä liiduilla? Ja tosi kivoja vaatteita:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja eiku nää on ihan oikeesti tän väriset :) Meni hermot niihi liituihi ku vaatteet värjäänty ja sillee :D

   Poista
 3. Rakastan sun tyyliä ja oot jotenkin niin sulonen. :'D Ja tosi ihania vaatteita !

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)