maanantai 1. heinäkuuta 2013

Anni my homie !

Aattelin kirjottaa tällee edellisten postausten vastapainoksi vähän ilosempaa postausta. Ei kaikki oo nimittäin aina niin mustavalkoista kuin miltä näyttää, sillä vaikka kerroinkin että mun elämä kohta muuttuu ja että moni kipeä asia odottaaa niin sanotusti kulman takana. Niin on mulla ollut viime päivinä hauskaakin ! En tiedä osaanko selittää mun ajatusmaailmaa mitenkään ymmärrettävästi teille, mutta mielestäni ei oo teeskenneltyä iloita, vaikka tietää monen asian olevan huonosti. Kai välillä pitää vaan unohtaa ne murheet vähäksi aikaa, tarttua hetkeen ja tehdä ittensä onnelliseksi parhaimmalla tilanteeseen sopivalla tavalla. Onhan meiän jokaisen elämässä niitä ahdistuksen aiheita, mutta aina mahtuu mukaan myös vähäsen hyvää, ja joskus onneksi enemmänkin kuin vain sen vähäsen. Eikös se yks sanontakin liittynyt jokaisen pilven hopeareunukseen? :`)
 
Viime viikkoina oon nähny pariin otteeseen Oonaa, sekä kahta vanhaa nuorta täältä laitoksesta, käyny lintsillä ja tutustunu moneen uuteen ihmiseen. Joihinkin vähän vähemmän ja toisiin taas enemmän, mutta tutustunut kuitenkin! Varsinkin eräs Anni on jo parissa viikossa muodostunut todella tärkeäksi ystäväksi mulle ja Annin kanssa oonkin oikeastaan ollut kesäloman jokaisena päivänä, ellei viikonloppu lomia kotiin, tai muutamaa muuta satunnaista päivää lasketa. Oon ollu koko viikonlopun auttamassa sitä muuttamaan ja on ollu kyllä iha mahtavaa ! Täs pari kuvaa meistä.

12 kommenttia

 1. Ihana Pietu, ja ihana Anni ! c:

  VastaaPoista
 2. toi eka kuva on maailman ihanin :3 ♥ ootte ihania!

  VastaaPoista
 3. Awww oottepas te sulosiaa :3

  VastaaPoista
 4. Hei Pietu! Olet juuri päässyt mukaan Top 5 blogiani postaukseen c: http://lostinthedarknesss.blogspot.fi/2013/07/17-top-5-lempi-blogiani.html

  VastaaPoista
 5. Lisää kuvia pietun pitkistä kynsistä ne on ihanii

  VastaaPoista
 6. Oon jo aika kauan lukenut sun blogia ja nyt vihdoin uskallan tän kommentin lähettää :D en nyt aatellu alkaa selittää mitään syvällistä, mutta toivon, että sulla menee kaikki hyvin ja vaikka olisikin niitä tosi huonoja hetkiä niin tajuisit että aina on joku joka susta oikeesti välittää! :) ne ei vaan välttis osaa näyttää sitä :) mut ilo irti vaan kaikesta mistä pystyy! :) ja sitten vielä on pakko sanoa, että tuo ylin kuva on mahdottoman suloinen ja alimmassa on sulla yli ihanat meikit :)!
  Pärjäile! <3

  fucktheworldiamaturtle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiitos paljon ! Ja yritän tajuta :> !!

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)