torstai 27. kesäkuuta 2013

Kohta kaikki on taas toisin


Pahoittelen näin alkuun pitkää postaustaukoa, en oo vaan ehtiny kirjotella kun on ollu niin paljon kaikkea "normaalia" tekemistä. Kavereitten kanssa hengailua, laitoksessa oleskelua, kotona lomailua, rahasta huolehtimista sekä paljon muutakin. Joten toivottavasti ymmärrätte. Aioin pitää edellisen postauksen jälkeen pientä taukoa, mutten todellakaan ajatellut sen venyvän näin pitkälle. Myös lupaukseni punaisista hiuksista jää nyt täyttämättä, sillä muutaman päivän punapäänä kuljettuani kyllästyin ja värjäsin ronskisti koko pään tuollaisella sinisellä. En jaksanut sitä kun kädet, puhumattakaan vaatteista olivat koko ajan punaisena ja jostain syystä sininen, tarkalleen ottaen "Turquoise" niminen sävy valtasi pääni. Mitäs te lukijat tykkäätte ? Ylläoleva kuva on eiliseltä, totaalisesti epäonnistuneelta kuvausreissultani ainoa julkaisukelpoinen kuva, joten antakaa ihmeessä kommenttia ! Asuntojutut stressaa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, ihmissuhde-draama on ylimmillään ja ahdistunut olotilakin on jälleen seuranani. Silti yritän katsoa avoimin silmin tämän kaiken yli ja ajatella, että kohta kaikki on taas toisin. Kohta kaikki on taas hyvin.

Tähän, lyhyehkön postauksen loppuun mun on vielä pakko laittaa kiitoksen sanat viime postaukseen tulleista, todella mieltä lämmittävistä, ymmärtävistä ja sydämellisistä kommenteista ! Kaikkea hyvää teille lukijat, olette ihania ♥ ja mä yritän kirjotella taas pian :)

14 kommenttia

 1. kivat noi hiukset ja tämä uusi banneri on niiiin ihana :3

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihanat hiukset ^^

  VastaaPoista
 3. Sininen <3 ootko muute tulos pridee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! :P ja en itseasias tiiä viel !

   Poista
 4. Aaa tuo sininen sopii sulle hyvin n__n Saisiko joskus venari/lävistyspostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrrrr oon samaa mieltä ! Mut joo hyvä idea voin tehä joskus ^^

   Poista
 5. Noi hiukset on tosi kivat! Sulone oot!<3 Paras blogi! mainitsen tän omassa blogissa, ensimmäisessä postauksessa parhaat blogi jutussa!<3

  http://bookisopen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ++ Sulle on haaste mun blogissa<3

   http://bookisopen.blogspot.fi/

   Poista
  2. Hiiiii! Kiva että mainitsin mun blogin ja käyn tsekkaamassa ton haasteen :>

   Poista
 6. En enää muista mistä mä tän blogis löysin, mutta hyvä että löysin, aivan ihana ja jotenki semmone hyvin hyvin aito!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)