maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppu Turussa

Täällä taas ! Viikonlopun postaustauko johtui siitä, että lähdin perjantaina viettämään Lauran tupareita Turkuun. Lauran saatatte muistaa postauksesta Stop thinking and start doing. Oli kyllä aika mahtava viikonloppu vaikka perjantaina olikin vähän hankalaa.. Tuparit meni kuitenkin ihan loistavasti ! Tutustuin muutamaan uuteen tyyppiin ja juttua riitti aiheesta kuin aiheesta eikä boolistakaan ollut pulaa :P Lauran uus kämppä oli ihan unelmapaikka ja ihan omistajansa näkönen. Ei me sentään koko aikaa siellä vietetty vaan käytiin muun muassa tien toisella puolella sijaitsevassa puistossa hengailemassa ja kamera sekä Lauran kisu, Mölli oli tietty messissä.


Lauantai ja sunnuntai vietettiin ihan vaan kahdestaan. Käytiin kaupassa ostamassa safkaa, pakattiin piknik-huopa messiin ja lähdettiin istuskelemaan kalliolle. Syötiin sipsiä ja suklaata, auringon laskiessa hitaasti Turun taivaalta. Piknik hetken jälkeen käytiin vähän laittautumassa Lauran kämpillä ja suunnattiin terassille. Oli taas aihetta nauruun, kun annoin sille baarimikolle tai tässä tapauksessa baarimaijalle henkkarit ja hetken niitä kateltua se sano hämmentyneenä "Näähän on jonku pojan..." :D Meinasin kuolla, "joo mä oon jätkä" tokasin vaan. Noh, sen enemmittä kommelluksitta päästiin siihen ulkoterassille. Juotiin yhet ja palattiin hesen kautta takaisin Lauralle ja siitä sit hetken päästä nukkumaan.

 
Pakko vielä hehkuttaa, että tykkäsin tosta Turusta, tai ainakin siitä kaupunginosasta missä Laura asusteli, tooooosi paljon ! Toivottavasti pääsen pian uusiksi käymään hihih :)


6 kommenttia

 1. oot tosi ihana ja haluisin vaan halata sua ja poistaa kaiken negatiivisen sun elämästä <3 en yleensä kommentoi mihinkään mut vaikutat vaan niin hienolta tyypiltä etkä ansaitsis enää yhtään negatiivistä asiaa sun elämään. tää ei muuten liittyny tähän postaukseen mitenkään halusin vaan sanoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww, kiitos tosi paljon kommentista <3 ja joo ei haittaa !

   Poista
 2. ilmoita kun tulet seuraavan kerran Turkuun päin, jos vaikka sattumalt törmättäis ! (::

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)