tiistai 14. toukokuuta 2013

Dog days are over !

Skorpioni 24.10. - 22.11.
Erään tuttavasi asiat tuntuvat omiltasi, niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Vaadi nyt tiukasti parasta, voit saada itsellesi jotakin aivan ihanaa.
 
Mä en tiedä mikä siinä on, mutta mua jollain tasolla hävettää kirjottaa näin sekavia postauksia.. Ensin on niin paska olo, että toivois vaan kuolevansa ja sit seuraavana päivänä on ihan siellä maailman huipulla. En vaan voi sille mitään, että mun mielialat oikeesti vaihtelee niin helvetin tiuhaan tahtiin. Teille se saattaa näyttäytyä kummallisena; ehkä tekopyhänäkin, mutta mulle se on jotain hermoja raastavaa. Vaikka tapahtuis hyviäki asioita nii joku pieni, yksittäinen tapahtuma saattaa saada sen mielen mustenemaan oikeen huolella. Tai vielä pahemmassa tapauksessa ei edes tapahdu mitään ihmeellistä ja silti fiilis tipahtaa sinne alamaille. Sellasta se on aina ollu ja sellasta se varmaan tulee aina olemaanki. Ainaki mun kohalla. Lääkitys on kyllä auttanu huomattavasti noita mielialan vaihdoksia ja hyvä niin. Anyways syy jonka takia kirjoitan tätä postausta, ja syy siihen miksi mieliala saattaa pysytellä nyt kenties vähän pidempäänkin positiivisena on se, että sain tänään kirjeen, jossa mut hyväksyttiin Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskukseen, graafisen suunnittelun koulutusohjelmaan! Eli sain koulupaikan !!!1! Oon niin ilonen ja helpottunu tällä hetkellä ettei mitään rajaa. Ainoo asia joka vähän vetää mieltä maahan on toi horoskoopin alkupätkä, joka jälleen kerran on sanasta sanaan täysin osuva, mutta yritän nyt silti pitää siitä omasta onnesta kiinni edes hetkisen :) Tuli jotenki ikävä punasia hiuksia nii tossa ois vanhoille lukijoille muisteltavaa ja uusille katseltavaaa hihiiii! Kuvat on siis viime kesältä :)
 
 Näytänpä nuorelta näissä...

12 kommenttia

 1. kiva ku pistät vanhojakin kuvia! :) <3:llä melko uusi lukijasi!

  VastaaPoista
 2. olet niin söpö! hmm.. toi miten kuvasit sun mielialanvaihteluita, kuulostaa täsmälleen samalta kuin omani. :c
  mäkin oon alkanut kaivata mun punasta tukkaa, ja aionkin varmaan värjätä! onko sulla suunnitelmissa palata punaseen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos :> Harmi et säki joudut kärsii noist mielialan vaihteluista :/ ja tota en kyl yhtää tiiä ! Toisaalt himottais värjää kirkkaanpunaset mut sit toisaalt ei, varsinki ku se punane pigmentti jämähtää hiuksii ja pitää värjäillä miljoona kertaa et saa sen pois :D mut saa nähä ! Ehkä mä joku päivä palaan siihe punasee :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta nuo mielialanvaihtelut. Ikinä ei tiedä millä tuulella kymmenen minsan päästä on :P Mut onnea koulupaikasta! :)

  VastaaPoista
 4. itken verta ah ihanaa et pääsit sinne kouluun ;___; !! :')muista säki et pimein hetki on aina ennen auringonnousua !

  VastaaPoista
 5. voi awww! :33 ootpa lutune, jotenki muistan nää kuvat ehkä paremmin ku mitään muuta näist sun blogin kuvist : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti ellaaa :3 ja ai :D kiva että muistat !! hiiiiiii <3

   Poista
 6. Samaa mielialan vaihteluhelvettiä käydään läpi myös täällä. Anyway aivan mielettömän paljon onnea koulupaikasta!!

  VastaaPoista
 7. Möy :/ voimia sulle ja paljon kiitoksia <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)