sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Se tunne, jolla ei ole nimeä

Juna on paras ja webbikamera

Se ois taas kerran sunnuntai. Viikonloppu meni yhtä nopeesti ku aina. Olin enimmäkseen serkun, sen poikaystävän ja yhden meiän yhteisen kamun Ellin kanssa, mutta lauantaina ehittiin myös käydä porukoitten kanssa ravintolassa ja vähän shoppailemassa. Tää viikonloppu lukeutu taas niihin jolloin en jaksa ottaa yhen yhtäkään valokuvaa tai edes kaivaa sitä kameraa esiin, mutta ehtiihän sitä myöhemminki kuvailla! Ajattelinkin itseasiassa niinkin aikaisin kuin huomenna tehä jotain postausta  vklpna ostetuista vaatteista, jos vaan sää sallii ja aikaa riittää :)
 
Mielialat on vaihellu taas niin helvetisti et ei mitään rajaa. Oikeestaan koko viikonloppu oli sellasta sisästä taistelua siitä annanko ahdistuksen viedä mut mennessään vai en, mutta tässä mä silti kirjotan ihan ehjin rantein ja nilkoin. Auringonpaisteella ja ympärillä olevilla ihmisillä oli varmasti jotain tekemistä tän jaksamisen kanssa. Ja oonkin tosi kiitollinen, etten ollut tätä viikonloppua yksin. On niin paljon asioita joita haluaisin täällä blogissa sanoa, mutta joille en vaan löydä sanoja. Niin paljon sitä outoa, selittämätöntä oloa. Pitäisi tehdä päätöksiä, pitäisi kantaa vastuuta. Kyllä mä yritän selvitä, mutta se on niin kovin vaikeaa. Ehkä nää päähän ujuttautuneet ajatukset tästä selkenee, mielialat tasaantuu ja ennen kaikkea löydän sanat tälle mun fiilikselle."Se pieni kuolema kun oma sydän särkyy, se tunne millon sisuskalut ylösalas kääntyy
kun sattuu näin paljon on pakko olla elossa, ei haluu olla elossa, erossa"

16 kommenttia

 1. Oot ihan älyttömän söpö! :3
  Voisitko tehdä joskus sellasen 10 kommenttia postauksen? :)

  VastaaPoista
 2. Oot niin ihana, must tuntuu kans välillä ihan samalta kun mitä koitat tässä kertoo.. :c
  http://keepinthedistance.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. purr, itsekin olet katri ♥ ja joo.. paska tunne kyllä ://

   Poista
  2. vois välil tietää mitä tekis täl elämän :C shopping <3

   Poista
 3. Pietu, ne tunteet joille ei ole nimeä, ja ne olotilat joita ei mitenkään pysty kuvailemaan sanoin (selvinpäin tietenkin...) ovat olleet arkipäivää täälläkin päin. Tässä päässä joka sinulle nyt kirjoittelee. Olen se 27-vuotias biatch joka aiemmin kommentoi 10.4. klo 19.14, ja joka on kotoisin etelä-pirkanmaalta. Kun minulla itselläni ei ole mahdollisuutta tavoitella sähköisesti muuten kuin näin, ja sähköpostitse, kun en ole itse blogin omistaja enkä turpakirjassa niin uumoilinkin tässä: mitenkähän voisin saada yhteyden sinuun kertoakseni niistä asioista, joista aiemmin vähän jo vihjailin? E-mail-osoitettani minun tuskin kannattaa tässä kommentoinnissa julkaista, puhumattakaan etanapostista. Olen muuten nimeltäni Heidi, ja vaikken mikään julkkis (varsinaisesti) olekaan niin tekisipä mieleni kertoa jo nyt, millaisia lempinimiä minulla on! Wahaaa. Niin, keksisitkö ratkaisun yhteydenottomysteeriin, kaunis Pietu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Oonkin jo odotellut kommenttia sulta :) pistä ihmeessä sun sähköposti osoite tähän, mähän katon kaikki kommentit läpi ennen kuin ne julkaisen, joten otan vaan sen s-postiosoitteen ylös ja poistan kommentin !

   Poista
 4. mikä on sun seksuaalinen suuntautuminen? :--)

  VastaaPoista
 5. Oh, tunnetilat nuo tiuhaan vaihtuvat. Elämä on jännää kun koskaan ei tiedä millä tuulella on kymmenen minsan päästä ;)

  VastaaPoista
 6. Oot kyllä niin kamalan sulonen, en oikeesti kestä:3 Ekana ku alotin lukee tätä blogii nii ajattelin että oot tyttö mut sit luin ton kuvauksen niin ootki poika:)

  VastaaPoista
 7. aaaagh oot nii lutune et sydän särkyy ;__; <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)