tiistai 9. huhtikuuta 2013

Elämä viel palkitsee

Skorpioni 24.10. - 22.11.
 
09.04.2013


Unohda murheet, joille et voi mitään. On ehkä helpompi kävellä vain niiden ylitse. Yritä kovettaa itseäsi, näet sillä tavalla elämäsi varsin valoisalta kantilta. 
Mulla ei nyt hirveesti ole mitään uutta kerrottavaa. Koulusta oon pari päivää ollut poissa, lähinnä väsymyksen takia. Huomenna aion kuitenkin näillä näkymin tehdä paluun arkeen. Pään sisällä on pitkän aikaa ollut kaikenlaisia selvittämättömiä asioita, mutta jotenkin tuntuu että pikku hiljaa nekin alkaa selvetä. En tiedä onko se tunne oikea, mutta niin ainakin kovasti toivon. Olo on taas tässä kahden päivän aikana vaihdellut ihan käsittämättömän rankasti, ääripäästä toiseen ja ehkä osittain näiden ajatusten takia. Mitään hirveen suurta tuhoa ne mielialan vaihdokset ei onneksi mun kehossa mielessä ole vähään aikaan saaneet aikaan ja toivottavasti ei saakkaan. Kyllästyin tänään muuten lopullisesti siihen vihreeseen hiusväriin ja päätinkin hetken mielijohteesta ruveta vähän värjäilemään hiuksia. Aika moni asia on tässä viime aikoina nimenomaan alkanut kyllästyttämään ja tuntuu että muutos, edes pieni sellainen oli nyt paikallaan. Mitäs muuten pidätte noista uusista hiuksista ? Ite oon ainakin tosi tyytyväinen ja se kai se on tärkeintä! :)
 
 

14 kommenttia

 1. 18-vuotias poika...? WTF, en usko. Sä oot kyllä tyttö. Tsemppiä silti.

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset ja kivoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 3. Aivan jäätävän upeet hiukset..;oo

  VastaaPoista
 4. ihanat hiukset <3 oot niiiin söpö ja komee:33 nomut tsemppii<3
  ps. ihana blogi sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaawws ::) kiitoksia oikein paljon ! :3

   Poista
 5. Pietu, olet kerrassaan ihastuttava tapaus^^ myös siksi, että pidät kissoista. Muistan erinomaisesti ajan, jolloin olin itse 18. Silloin oli kulunut vasta 4 vuotta siitä, kun pääsin itse pois laitoksesta, jossa vietin noin 9 kuukautta. Diagnoosi: rajatila ja dissosiaatiohäiriö. Mutta eivät ne minnekään kadonneet, kun osastohoito loppui. Päinvastoin.... haluaisin kertoa niistä sinulle, koska minusta tuntuu että voisin ehkä auttaa sillätavoin. Mitä mieltä olet itse? Olen 27-vuotias nainen ja asun etelä-pirkanmaalla mieheni kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :P Kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoselta ajatukselta, vertaistukihan on mun tietääkseni yksi niistä parhaista keinoista parantua mielenterveysongelmista, lääkkeiden ja ammattiauttajien ohella tietysti. Kuuntelen kyllä avoimin mielin jos vaan haluat/viitsit tosta sun menneisyydestä, ja siitä selviämisestä kertoa ! :))

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)