torstai 18. huhtikuuta 2013

ei tänää, mut nähää

kiitos kaikille " 200 lukijaa ! " postaukseen vastanneille anonyymeille, Kätlinille, seeprakuvioiselle, Tanny Lónille sekä Ganankoivelle :`)

Postauspyynnöistä suosituin oli selvästi se meikkipostaus ja oonkin jo alottanu sen tekemisen :) muita ehdotuksia oli sitten hiustenlaitto-tuote, vaatetyyli, video, kysely -ja valokuvaus postaus sekä postaus siitä millasta mun elämä oli joskus nuorempana. Myös My day listaus ja mun mielipide epävakaudesta kiinnosti. Rupeenkin heti työstämään ainakin osaa näistä kunhan saan jostain sitä aikaa revittyä ! :) Siihen viiltelyasiaan tuli myös muutamia kommentteja ja oon kyllä enemmän kuin ilonen siitä, että joka ikinen kommentti tähän asiaan liittyen oli asiallinen ja voisin sanoa palautteen olleen aika rakentavaa ja ajatuksia liikkeelle pistävää. En tiiä ootteko huomannu, mutta enpä ole pitkiin aikoihin sortunutkaan siihen viiltelyyn ja toivottavasti en sorrukkaan! Onhan noita ahdistuksia tullu ja menny. Samoin kuin suuttumusta ja surua, mutta oon jollain keinolla pystyny kestämään ne tunteet ilman sen suurempia itsetuhoisuus puuskia. Tai ainakaan toteutuneita sellaisia. Nyt vaan pitää nauttia tästä ehkä vähän epäilyttävästäkin, tooooosi pitkään kestäneestä hyvän olon tunteesta niin kauan kuin pystyy, eikä stressailla turhia :)

 
Heheh oonpas ylimielisen näköne, anyways hyvät viikonloput kaikille ! :) Ja hei yritän duunailla sen meikkipostauksen mahollisimman nopsaan, joten palaillaan pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)