keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

200 lukijaa !


Jeeebou, tossa pari viikkoa sitten blogin lukijamäärä nousi tasan 200 lukijaan! Oon ihan hämmästyksissäni, että mistä näin suuri kiinnostus johtuu, mutta iloiseksi se tietty tekee. Kiitos ihan hirveesti kaikille jotka jaksatte seurailla ja kommentoida meikäläisen elämää. Niin niitä iloja, kuin surujakin. Sekä kaikkea siltä väliltä :)

Ajattelinkin nyt kysäistä vähän ideoita tähän blogiin ja näihin postauksiin teiltä lukijoilta. Eli kaipa tää ennakoi jotain toivepostauksen tyylistä tsydeemiä. Kommentoikaa siis tähän postaukseen mitä just te haluaisitte mun tulevissa blogimerkinnöissä näkyvän. Tai jos ei tule mitään mieleen, niin kommentoikaa edes mitä haluaisitte mun vähentävän. Tää blogihan noudattaa tiettyä kaavaa ja on mun näköinen. Valokuvaus, tunteet, ihan normaalit päivien tapahtumat, mielenterveysongelmat, ystävät, laitoksessa asuminen, musiikki ja kaikki tän tapanen on varmaankin avainsanoja näissä postauksissa. Joten niistä nyt ainakin olisi kiva saada mielipidettä! Esimerkiksi enemmän tekstiä ja vähemmän kuvia, tai kenties toisinpäin. Suurin aihe josta haluaisin kuitenkin näiden muiden aiheiden ohella teidän kommentteja on se viiltely. Tai oikeastaan viiltelykuvat. Mitä mieltä te rehellisesti ottaen ootte niistä. Onko ne kuvat teidän mielestänne kuvottavia vai rohkeita? Säälittäviä vai samaistuttavia? Vai onko ne kenties jotain ihan muuta adjektiivia kuvastavia? Ja onko itsetuhoisuuteen liittyvä kuvat hyväksyttävämpiä jos ne on jostain weheartit:n sivuilta imuroituja, kuin että ne olisivat omasta kehosta? Kommentoikaa ja ilmaiskaa mielipiteenne ! Sana on vapaa, mutta asiallisuus kunniaan. Teen sitten vähän yhteenvetoa kommenteista ja ideoista sekä tietty toivepostauksista myöhemmin :)

ps. videopostaustakin saa ehdottaa, mutta kynnys sen tekemiseen on vieläkin melko suuri.


13 kommenttia

 1. Mun mielestä voisit tehä postauksen siitä, minkälaista sun elämä oli nuorempana, ehkä joku 2-3 vuotta sitten? :P
  Ja itteeni vähän ällöttää noi viiltelykuvat, mutta yleensä sitten rullaan vaan nopee alas, kuitenkin siinä ei ole mitään vikaa, että semmossii tänne lisäilet, kun sun oma blogisihan tää on :)

  VastaaPoista
 2. Voisit tehä meikkipostauksen:d Siitä miten meikkaat ittes yleensä ja jotain sun vaate tyylistä. Ja ois sitä videopostaustakin tosi kiva nähä vaikka useemminki!:)

  Ja noista viiltely kuvistas. Onha ne surullisia ja pelottavia. Mutta jos niiden lataaminen tänne tekee sun olosta yhtään paremma ni lataa niitä sitten ihmeessä. Ja mielummin sitten omia kuvia ku jotain netistä ladattuja, uskottavuus siinä vaan kärsisi. Mun mielest on rohkeeta laittaa tuollattii kuvii nettiin. Vaikka useimmat kattoo sitä aina pahalla ja paheksuvasti ni mun mielestä se on rohkeeta. Ite en ikimailmassa uskaltais laittaa omista käsistäni kuvia nettiin ku ne samassa jamassa on kuin sunkin :( En kannusta viiltelemään, kylläkin sen lopettamiseen. Mutta jos niiden kuvien laittaminen helpottaa sun oloa (niiku joskus sanoit) ni laita oikeesti ihmeessä

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän ristiriitaiset ajatukset viiltely-kuvien lisäämiseen. Sun blogihan tämä on, mutta onko viiltelykuvien lisääminen liikaa? Jos ymmärrät mitä tarkoitan :) Emmää tiiä, mitä sun viiltelykuvia oon kattonut niin ne on aika rajuja, vaikka munkin kädet on siltä joskus näyttäneet :/ Ja ainahan on vaarana, että esim. joku lapsi eksyy blogiisi ja järkyttyy pahasti nähdessään viiltelykuvasi :(..

  Mutta minä ehdottaisin sellaista postausta, missä näytät vaikka kuvin sun meikkejä ja hiustenlaitto tuotteita. Mistä ostit, paljon maksoi.. Jos videota et halua tehdä niin kuva kuvalta? :) En tiedä kiinnostaako muita mutta mua kiinnostaisi ainakin kuulla sun mielipide epävakaudesta.:D

  VastaaPoista
 4. Itel ei mitää postausideaa tuu mieleen, tai no ehkä just semmone meikkipostaus (vaihe vaiheelta) olis kiva! (:

  Ja noista viiltelykuvista, kun kysyit, että onko ne kuvottavia vai rohkeita,
  niin sanoisin ite että rohkeita. Moni voi ottaa ne ns. varoituksena, jos ymmärrät, ja se on hyvä asia. On tietty surullista, että sulla on viiltelyä, mutta se on sun elämääsi, tämä on sun blogisi, niin mielummin niitä sun omia ottamia kuvia katselee kuin weheartit'in sivuilta, oli ne sitten viiltelykuvia tai naamakuvia.
  Kun seeprakuvioinen tuossa kommentoi, ett' joku lapsi vois eksyä blogiisi ja järkyttyä viiltelykuvia nähdessään, niin ei sen takia "kannata" olla laittamatta niitä - on miljoonia sivuja, joilla lapsi melkeimpä varmuudella tulee niitä näkemään, sitä ei voi estää.
  Jos ne osaa lukijoista kuvottaa, rullaa alas, onhan sun otsikoissas kuitenkin k-18 -merkintä.

  VastaaPoista
 5. MyDay listaus olis kiva ja sitte meikkipostaus:).

  VastaaPoista
 6. Noi seeprakuvioisen ehotukset oli kuvio, eli sanon myös ne:D

  VastaaPoista
 7. oonko iha järjetön jos kysyn et millä viiltelet ? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et mutta en aio vastata tähän, sorry :/

   Poista
 8. Joku meikkipostaus olis kyllä kiva (: Valokuvauksesta voisit tehdä myöskin, olis kiva tietää mikä kamera sulla on :D

  Ja noista viiltelykuvista, mua itseäni ei mikään tällainen inhota, ja oot tosi rohkea, avoin kun uskallat niitä laittaa... Oot mahtava persoona!

  VastaaPoista
 9. Näin sut tänää Lahessa(: olit nii tuitui<3 ja teki mieli tulla juttelemaa mut enmä millää kehannu ku olit kavereittes kanssa siinä c:

  Ja video tai meikki postaus olis ihan mahtava(: !

  VastaaPoista
 10. ^ näin ite sut kans tänää Lahes ja mietin eka et mitä helvettiä ku en tienny et sul on kavereit lahes ja ku asun ittekki Nurtsil nii olin sillee aika kiva sattuma:D

  VastaaPoista
 11. videopostaus olisi tosi kiva (:
  ja viiltelykuviin: minun mielestäni kuvat ovat aika ällöttäviä ja ne alkavat oksettamaan.
  Mutta ne saa myös ajattelemaan omaa tilannettaan.
  Rohkeaa se myös on jakaa niitä täällä.
  on niistä pientä apua,en tahdo tuollaisia käsiä kuin sinulla on..
  (en tarkoita mitenkään pahalla)
  + oot ihana ^^

  VastaaPoista
 12. Tee taas semmonen kyselypostaus juttu

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)