tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viikko okkiiV

Pahoittelen heti alkuun pitkää kirjoitustaukoa! Lähdin viime torstaina kotiin enkä ole sen koommin koneella käynyt. Kuluneeseen viikkoon on ehtinyt mahtua vaikka ja mitä. Niin hyvää kuin pahaakin. 
 
 
Maanantaina näin tosiaan Oonaa ja olo oli koko päivän ihan hyvä. Illalla se ahdistus kuitenkin iski ja päädyin viiltelemään.
 
Tiistaina tein valokuva projektia, siivoilin sekä datailin laitoksessa.
 
Keskiviikko oli ehkä hämmentävin päivä koko tämän viikon aikana. Aurinko paistoi ja oli ihanan keväinen sää. Näin A:n ja Marjaanan. Päivällä olo oli mitä mahtavin, mutta illalla se kääntyi täysin päinvastaiseksi. Viiltelin aika paljon ja oli niin surkea olo että halusin kuolla.
 
Torstaina en olisi millään halunnut lähteä kotilomille, koska fiilis oli vieläkin aika ankea edellisillan jäljiltä. En kuitenkaan halunnut maksaa valmiiksi ostettuja junalippuja laitokselle takaisin, joten pakotin itseni matkaan. Ilta meni onneksi ihan normaalisti, telkkaria tuijottaen ja teetä juoden.
 
Perjantaina oli Joutsenon nuorisotalolla "leffayö" jonne lähdin serkkuni kanssa. Paikalla oli myös aika paljon kavereita. Katselimme joitain leffoja ja chillailimme. Lähdin kolmen maissa yöllä väsymyksen takia kävelemään kotiin. Ilma oli järkyttävän kylmä ja tuuli ei auttanut asiaa yhtään. Nukahdin heti kun pääsin sänkyyn.
 
Lauantaina en jaksanut tehdä mitään. Makoilin vaan sohvalla, söin ja katselin telkkaria.
 
Sunnuntaina näin nopeasti serkkua. Keitettiin teetä, käytiin kaupassa ja jubailtiin. Illalla ahdisti enkä meinannut saada unta. Mielessä pyöri outoja ajatuksia jotka johtivat outoihin uniin.
 
Maanantaina lähdin serkun ja äidin kanssa Lappeenrantaan. Kävimme ravintolassa ja elokuvissa, katsomassa "21 tapaa pilata avioliitto" Oli ihan hauska leffa, ei vaan ihan sopinut tämän hetkiseen katkeraan elämäntilanteeseeni..
 
Tänään palasin laitokseen ja fiilis on aika maassa. On jotenkin tosi turha ja hyödytön olo... Huomenna pitäisi jaksaa herätä viideltä ja lähteä käymään koulussa. Saa nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)