tiistai 19. maaliskuuta 2013

sitä kesäfiilistelyy
Kouluviikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Eilen ja tänään olen herännyt viideltä ja vielä ilman minkäänlaisia merkkejä väsymyksestä. Huomenna nukun varmaan pommiin kun sanon ettei väsytä, mutta ei se mitään. Raha-asiat on nyt viime aikoina pyörineet jonkin verran päässä, mutta oon jollain tasolla hyväksynyt sen faktan ettei rahaa vaan ole. Tai no muuhun kuin kahviin ja tupakkaan ja niihinkin juuri ja juuri. Oon oikeastaan ihan onnellinen näin. Enpähän ostele mitään turhaa! Pitkästä aikaa on muutenkin sellainen tunne että asiat alkavat muuttumaan paremmiksi, huolimatta satunnaisista ahdistuksen tai pahanolon tunteista. Tuntuu että mitä lähemmäs kesää mennään niin sitä paremmaksi olo sekä asenne muuttuvat. Onhan noita stressinaiheita tietty kesälläkin ja elämään tulee paljon muutoksia. Uuden alkamista ja vanhan loppumista, mutta jotenkin tuntuu että tästä kesästä tulee jotain ihan mahtavaa ja erilaista.

(Kuva netistä)

Asiat on tällä hetkellä kerta kaikkiaan ihan vitun hyvin.
Mulla on maailman ihanin paras ystävä A♥ kaikkien muiden tosi tärkeiden ystävien ohella,
tulevaisuuden suunnitelmat on ensimmäistä kertaa moneen vuoteen edes vähän alkaneet hahmottua mielessä tai ylipäätään se, että pystyn miettimään ja puhumaan tulevaisuudesta on jo itsessään aika suuria muutoksia ja olokin on nyt tosi selkeä ja positiivinen ja musta tuntuu, että mun elämänhalu alkaa oikeesti tehdä paluuta!Pitemmittä puheitta hyvää koulu, työ -tai vapaapäivää kaikille lukijoille :) !

3 kommenttia

  1. Ihana lukee taas pitkästä aikaa tuollasta tekstiä siulta ! (: itelläki aikaa samaa rataa, kesää revin kynsin ja hampain lähemmäks ja tuntuu että tää kevät on antanu jotekki yllättäviä supervoimia jaksaa. Toivottavasti meillä molemmilla tää jatkuis c:

    VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)