torstai 21. maaliskuuta 2013

Everything is cool as long as I'm getting thinnerTänään oli melko rankka päivä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Muutaman päivän syömättömyys on nimittäin pistänyt oloni aika heikoksi. Kirjoitin yhdessä postauksessa siitä miten pitäisi tehdä muutoksia elämässä esimerkiksi syömisen suhteen, mutta en ole onnistunut. Syöminen on pikemminkin vähentynyt sen jälkeen ja kun siihen lisää ne muutaman tunnin yöunet sekä jatkuvan kahvin ja tupakan vetelyn niin en ihmettele että heikottaa ja on inhottava olo.
Istuin sitten aamulla koulun lattialla kun pyörrytti ja oksetti niin paljon ja opettajat kanto siihen ruokaa, soijakastiketta ja mehua että saan verensokerit nousemaan ja nestettä sekä suolaa elimistöön. Varmaan ajatteli että oon joku anorektikko tai jotain. Jossain vaiheessa kävin terkkarilta hakemassa särkylääkettä ja menin tunnille. Alunperin ajattelin etten edes mene tänään kouluun kun on niin heikko olo ja päivä olisi ollut meko turha, mutta A:n takia menin. A taas ei tullut. Pieni vitutus oli siis päällä jo ennen tätä syöttämisoperaatiota ja ruokkiksen alettua lähdin mielestäni ihan oikeutetusti laitokseen. Olo oli ihan järkyttävän uupunut. Enkä ollut aiemmin edes tajunnut kuinka väsynyt oikeasti olen.
Nukuin koko bussimatkan ja olo oli onneksi vähäsen pirteämpi syömisen ja "päiväunien" jälkeen. Perille päästyäni päätin lähteä ottamaan kuvia. Ajattelin että ehkä se saa ajatukset muualle  ja piristää. Ulkona oli kuitenkin ihan helvetin kylmä ja muutenkin alkoi masentaa niin lähdin takaisin laitokseen.
 Loppu päivä menikin sängyssä makoillessa ja miettiessä mitä kaikkea pitäisi tehdä. Esimerkiksi huomiseksi pitäisi olla valmiina kaksi ennakkotehtävää. A3 kokoiselle paperille- Lyijykynällä toteutettu kuva "aamiaisesta" ja vesivärein toteutettu kuva "lentokoneen sisältä" En ole edes aloittanut vielä ja mitä enemmän mietin noita tehtäviä, niin sitä enemmän ne rupee ahdistaa ja sitä korkeammaksi kynnys niitten aloittamiseen kasvaa. Ennakkotehtävien lisäksi olisi vaikka ja mitä muuta tekemistä, mutta en vaan jaksa.. Niin ja kaiken lisäks oon A:nkin kanssa riidoissa tai jotain..


En usko että herään huomen aamulla kun nää tän päiväset tapahtumat pyörii mielessä enkä saa unta... Nooh, ei se kyllä hirveesti haittaa vaikken heräisikään. Eipä mua siellä oo kukaan kaipaamassa ja veikkaan ettei A:kaan ole menossa. Lähden sitten vähän myöhemmin sinne Jäkeen. Nään pitkästä aikaa Marjaanaa ja siitä lähen viikonlopun viettoon Porvooseen. On kyllä ollut ihan järkyttävä ikävä kaikkia kavereita tässä viime aikoina. eikä tää yksinäisyys ja turhuuden tunne helpota asiaa yhtään. No, mutta ehkä tää olo tästä paranee, saan riidat sovittua ja postauksetkin muuttuvat positiivisemmiksi. Ainakin toivon niin... :/ Hyvät viikonloput kaikille ♥

ps. Toivottavasti tyksitte noista parista kuvasta jee jee !

10 kommenttia

 1. Heippa, ihan sattumalta osuin tänne sun blogiin lueskelemaan, ja halusin sitten jättää kommenttia, koska tää sun blogi oikeesti kosketti mua. Vaikka olet kokenut elämässäsi vaikeita asioita, niin sulla on aivan ihailtavan elämänmyönteinen asenne. Oot sellainen ihminen joka ei selkeästi anna helpolla periksi, vaan jaksaa taistella oman hyvinvointinsa eteen. Se on aivan uskomattoman mahtava asia!

  Todella hyvää kevään jatkoa, ja kaikkea hyvää sinulle muutenkin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos piristävästä kommentista ja kaikkea hyvää sullekkin ::)

   Poista
 2. Minne kouluun sä oot hakemassa? Postaa tänne jotain kuvia sun töistäs? (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hain viiteen eri kouluun taidelinjoille, mm. Pekka Halosen akatemiaan ja pariin invalidisäätiön kouluun. En kyllä pysty laittamaan mitään kuvia kun en niitä tehtäviä ole saanut tehtyä :/

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)