torstai 7. maaliskuuta 2013

Eilinen

Eilinen ilta ja yö olivat aika perseestä, mutta päivä sen sijaan oli tosi mukava!
Ja koska olo on nytkin aika hyvä niin kirjoitanpas vähän tosta eilisestä.Heräsin kuin heräsinkin viideltä. Tai no kännykän kello näytti 05.05 jos tarkkoja ollaan. Aikaisesta kellon ajasta huolimatta olin todella pirteä, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan. Pukeuduin ja lähdin keittämään kahvia. Keittiössä yövuorolainen toivotteli hyvät huomenet ja huomasin hänen jo keittäneen täyden pannullisen. Lähdin kahvikupin kanssa aamutupakalle. Ulkona oli hämärää ja sää oli kolea. Kahvi ja tuleva koulupäivä lämmittivät kuitenkin mieltä ja palasin hymyillen sisään. Aikaa oli melko runsaasti joten ehdin laittautua ja dataillakin hetken.
 
Lähdin vähän kuuden jälkeen kävelemään pysäkille, josta nousin tutun palvelubussin kyytiin. Teboilille päästyäni ostin kahvin sekä kaksi askia tupakkaa ja menin ulos odottelemaan seuraavaa bussia. Matka hyrylään kului nopeasti. Musaa kuunnellen ja facen etusivua selaillen. Kävelin bussista suoraan hyrybaariin, ostin taas kahvin ja palasin takaisin ulos. Järvenpäähän menevä bussi tuli vähän etuajassa, joten olin koululla noin 07.30.
 
 
Suoristin hiukset, räpsin pari kuvaa kännykällä ja loppuajan kymmeneen asti istuin koneella. Melkein koko luokka oli paikalla, kertomassa työelämään valmentautumis-jaksostaan. Minä vuorostani kerroin koulutuskokeilustani helsingissä, sairauslomastani ja ennakkotehtävistä joita on ihan helvetisti liikaa. Päivä kului todella nopeasti ja vaikka normaalisti muutamaan luokkatoveriin menee välillä hermot niin oli kuitenkin hauska nähdä ihan jokaista pitkästä aikaa, varsinkin A:ta!

Koulun jälkeen kävin helsingissä, ostamassa hiusväriä kulahtaneisiin hiuksiini. Backstreet jossa yleensä käyn oli lopettanut, mutta jonkun aikaa kampissa kierreltyäni löysin Hairlekiinin ja sieltä ostin melko edullisen ja hyvännäköisen vihreän värin. Mukaan tarttui myös uusi kaulakoru kampin Auringosta.

 
 
Illalla palasin sitten laitokselle ja riitelin äitin kanssa puhelimessa. Alkoi vituttaa oikein urakalla, mutta jossain vaiheessa se meni ohi. Ajattelin jo että ilta jatkuisi ihan normaalilla fiiliksellä, mutta sieltä se saatanan ahdistus taas saapui ja pilasi kaiken. No onneksi se paha olo on nyt poissa. Aurinko paistaa, hiukset on värjätty ja kaikki netistä tilaamani tuotteet ovat vihdoin saapuneet ! Pian on siis tulossa postausta niistä. Nyt meikkiä naamaan ja valokuvailemaan :)

1 kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)