sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Mitä teen?

Noin kaksi vuotta siitä kun paras ystäväni hirtti itsensä. Kaksi viikkoa siitä kun niinsanottu poikaystäväni puhui minulle. Kaksi päivää siitä kun tajusin kuinka huonosti asiat ovatkaan. Kaksi tuntia siitä kun itkin ja kaksikymmentä minuuttia siitä kun tartuin terään.
 (Kuva netistä)

Tunnen olevani ylimääräinen mitä tahansa teenkin ja mihin tahansa menenkin. Kuin olisin kaikkialla vain se vierailija. Se jonka kanssa on hauska viettää aikaa, mutta joku unohtuu heti hauskuuden jälkeen. En tiedä miten päin olisin. Kaikki mitä teen tuntuu väärältä, joko itseäni tai sitten muita kohtaan ja koko ajan tunnen sitä raastavaa yksinäisyyden tunnetta.
Olen eksynyt liian syvälle ajatusteni sekaan enkä tiedä miten pääsisin ulos. Se on joko tai, kyllä tai ei. Valintoja valintojen perään ja tasapainottelua kaiken kanssa. Haluaisin jo romahtaa sinne pimeyteen. Mutten tiedä voinko. Itsemurha-ajatukset ovat palanneet enkä tosiaankaan tiedä mitä tekisin. Ainoa minkä tiedän on se, että jotain on tehtävä. En voi jatkaa enää näin.
En vain tiedä uskallanko muuttaa mitään.

4 kommenttia

 1. Pietu rakas.. sä jaksoit siitä viimevuonna ja jaksat nytkin vaikka mä, veera ja hamppu ei olla enää kaikki samassa koulussa.. :c <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiin.. välillä on vaan vähän rankempaa :/

   Poista
 2. Hei! Olen tässä jonkin aikaa sun blogia lukenut ja tykännyt kyllä tosi paljon. Täytyy nyt kommentoida, että tämä sun uusin postaus on todella samaistuttava. En oikein itsekään tiedä että miksi jatkaa, mutta päivä kerrallaan sitä mennään kuitenkin eteenpäin. Toivon sulle parempia päiviä, kyllä kaikki muuttuu vielä hyväksi (tai ainakin hieman paremmaksi). Kiitos vielä kun pidät tätä blogia, sun postauksia (surullisiakin) on aina mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ja hyvä jos tykkäät lukea :3 parempia päiviä sinnekkin päin! :)

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)