keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Peikkopoika

(: PEIKKO :)
Elämä rullailee taas tavalliseen tapaan. Jonkin aikaa kestänyt masennusjakso on melko varmasti takanapäin ja toissailtainen paha olo nollasi sen ahdistuksenkin. Toivottavasti tätä hyvää oloa kestäisi edes vähän pidempään kuin viimeksi.. Asenne on tällä hetkellä siis melko positiivinen. Stressinaiheita ei oikeastaan ole ja väsymyksestä huolimatta olen iloinen. Tänään on luvassa shoppailua ja perjantaina pitkästä aikaa Porvooseen kavereita moikkaamaan!

P.S Olette varmaan parissa viimeaikaisessa postauksessa huomanneet uuden mustavalkoväri-muokkaus innostukseni. Jotenkin näyttää mielestäni paremmalta muokata edes se tausta mustavalkoiseksi ja lisätä jotain sävyjä päälle. Kuvia en ihan hirveästi ole viime aikoina lisäillyt, mutta lähettäkää silti kommenttia, että mitä mieltä näistä muutamista kuvista olette?

14 kommenttia

 1. Millä ohjelmalla muokkaat kuvias (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmäkseen picasalla tai photoscapella :)

   Poista
 2. seurusteletko enään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä seurustelen :D Hassua ettei kukaan ole kysynyt asiasta edes sen postauksen jälkeen jossa kerroin elämäni tärkeimmistä henkilöistä.. Mutta kyllä mä seurustelen.

   Poista
 3. Oot kyllä tosi suloinen tässä, ja tuo hiusväri on sulle täydellinen ! Hmm, en tiiä kiinnostaako sua mut tänää sain kuulla et itekki pääsen psyk.polille. Onko sulla ollut ikinä ongelmia vanhempien ja tän laitosasumisen kanssa ? Ite toivosin et kaikki järjestyis. Mut taas kerran toivon et kaikki menis parhain päin sulla ! Ja ite menen myös porvooseen viikonloppuna kun isäni asuu siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purr :3 Ja joo onhan mulla ollut aikamoisia ongelmia.. Sen takia laitoksessa varmaan asunkin :D Uuu Porvoo on nasta mesta!

   Poista
 4. waauu olet siin ihahan komea ja rakastan noita sun hiuksia!
  Paljon voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 5. tosi kivoi kuvii! toi muokkaus on hieno (: mä en oo viittiny kysyy seurusteletko :// aattelin et ois liian henkilökohtaista ps.oot hyvä valokuvaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiva että tykkäät ja aina kannattaa kysyä ;) + kiitos :3

   Poista
 6. Tykkään tuosta kuvasta! Ja hyvä että mieli on positiivinen. :]

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä ainakin peikkopoikatyyli iskee aika hyvin (; Ja ainiin, näin sut steissillä eilen mutten uskaltanut tulla moikkaamaan. Harkitsin sitä pitkään ja hartaasti, mutta en uskaltanut.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)