maanantai 14. tammikuuta 2013

@ Ooonas place !

Koulupäivä päättyi tänään ruokkikseen. Oli vaan ihan liikaa ärsykkeitä ja ketipinorhumalakaan ei oikein natsannut kuvioihin. Onneksi pahimmat ahdistuksen rippeet karisivat viimeistään kahvilla Oonan kanssa. Tultiin sitten Oonalle ja nyt dataillaan ja musiikki soi. 

Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa laitoksesta ja siellä tapahtuneista muutoksista jotka vaikuttavat luultavasti jossain määrin omaan elämäänikin. Eli viime perjantaina eräs nuori muutti omaan kämppään ja jätti tyhjän huoneen laitokseen. Tänään se paikka täyttyykin kun joku uusi nuori muuttaa siihen. Asia ei sinänsä hetkauta, tai no paha sitä on vielä sanoa kun ei tiedä millainen tämä uusi nuori on, mutta toinen suuri muutos on, että tällä hetkellä minulle läheisin nuori, jonka kanssa olen asunut reilu 2 vuotta saman katon alla ja jonka kanssa olen kokenut todella paljon niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. On muuttamassa tänä perjantaina pois. Tuntuu jotenkin todella oudolta kun minusta tulee laitoksemme vanhin nuori ja lisäkseni jäljellä on enää yksi alkuperäinen nuori siltä ajalta kun 2010 jouduin nykyiseen nuorisokotiini. Taas yksi henkilö "poistuu" elämästäni, tai ainakin näemme tämän nuoren kanssa huomattavasti harvemmin kuin nyt kun näemme päivittäin

Oona on sen jälkeen oikeastaan ainoa henkilö jonka kanssa voin hengailla täällä Nurmijärvellä ja tietty Sanna, jota näen vähän harvemmin. En tiedä mikä siinä on, että aina täällä Oonalla ollessa on niin kotoisa olo, jutellaan ihan kaikesta ja kuunnellaan musaa yms. Melkein joka kerta otamme myös kuvia jotka Oona sitten muokkaa, esim postauksen "Maanantai ja hyviä muistoja!"-kuvat ovat Oonan ottamia sekä muokkaamia, niinkuin tämänkin postauksen. On myös hauskaa ja hyödyllistä kuunnella omassa kämpässä asumisen vapauksista ja vaikeuksista :) En nykyään  arkisin muuta teekkään kuin käyn koulussa, näen ehkä Marjaanaa ja menen takaisin laitokseen. Koneelle tai nukkumaan. Ulkonakin on aina niin pimeää, etten voi koulun jälkeen lähteä kuvailemaan. Eikä voimavarat siihen yleensä riitäkkään. Anyways, tässä vielä kuvia !


Joo näytän homolta, mutta ei se mitään :)))))
p.s Oona oot ihQ

1 kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)