torstai 10. tammikuuta 2013

Mohawkboy !

 (Kuva netistä)

Loistava päivä takana päin ! En edes muistanut kuinka hauskaa on olla poissa koulusta, laittautua ja käydä valokuvaamassa, juoda rauhassa kahvia ja kuunnella musiikkia ilman että kukaan tulee valittamaan äänenvoimakkuudesta. Aamulla olin psyk.polilla ja sain uudet diagnoosini:

depressiivinen persoonallisuushäiriö & epävakaa persoonallisuushäiriö

Ajattelin että kirjoitan näistä diagnooseista myöhemmin postauksen, sillä hämmästyin toden teolla ainakin epävakaan persoonallisuushäiriön yhtäläisyyksistä omaan elämääni! Olen iloinen, että menin tarkastuttamaan diagnoosini koska sain nyt paljon kirkkaamman kuvan oireistani. En nimittäin uskonut että niitä voisi selittää mutta kappas vaan ne lukevat nyt paperilla. Anyways, mitä tykkäätte tästä vähän rajuhkommasta tyylistä ? :318 kommenttia

 1. Upeat hiukset! :)
  Dääm, miksi minä en saa diagnoosia, lääkäri toteaa vain että ei nuorelle ihmiselle mielellään anneta diagnooseja, mutta jos olisi joku niin ehkä epävakaa persoonallisuushäir. mutta... Se muuten tekee hyvää, kun saa edes jotain viitettä että MIKÄ tässä on nyt oikein hätänä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä ihan oikeessa, jotenki tosi helpottavaa et aika moni "oire" näkyy paperilla. Ennen ajattelin et kaikki epätodelliset olot on vaan mun pään sisällä muttei näköjään ookkaan, JEEE :D

   Poista
 2. Huuuu, erittäin siistit hiukset! :]

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! :3 ei sulle Pietu saa rumia hiuksia yrittämälläkään! :)

  VastaaPoista
 4. oot-vitun-ihana <3

  lilli

  VastaaPoista
 5. okei, noi on ihanimmat hiukset mihin oon törmänny, sopii sulle täydellisesti ! rakastan <3

  VastaaPoista
 6. :33333333333333333333333 oooooooottttt niiiin söpöööö että voisin syödä sut c: En väristä erityisemmin tykkääääää MUTTA TOI IROKEESIN TAPANEN <333333333333333333333333333 vaikka kyllähän se väriki sopii hyvin :)))

  VastaaPoista
 7. aivan ihanat hiukset ja tietenki ihana sä! :3 noi hiukset sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 8. kui ihana tyyli :3 oispa tommottee tyylisii enemmä!

  VastaaPoista
 9. mulla on kans epävakaa todettu :S

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)