torstai 31. tammikuuta 2013

Lisää syömisjuttuja ja muita tsydeemejä !

Aaaaamu !
Hassua miten paino voikaan heitellä ja miten se saattaa vaikuttaa mielialaan. Toissailtana 59,6kg ja eilen illalla 56,7kg.  Eli siis melkein kolme kiloa heittoa...

Vertailin mielessäni vähän maanantaita ja tätä päivää. Maanantai-iltana ilmestynyt postaus muistuttaa siitä ahdistuksesta ja itseinhon tunteesta, jota silloin tunsin. Myös koko viikonlopun kestänyt ahmiminen, johon sisältyi yksi ravintolakäynti; sai mielen matalaksi. Tiedätte varmaan sen tunteen kun käy vaa´alla ja huomaa painon nousseen liikaa, tai edes jonkin verran ja jos samana päivänä on muutenkin itsekriittinen tai ahdistava olo niin ajatus siitä että kaikki on omaa vikaa, hyökkää väkisinkin mieleen. "Sen suklaalevyn olisi voinut jättää väliin" tai "Olisinpa valinnut vähän terveellisemmin" yms yms... Pakko silti yhäkin painottaa etten koe sairastavani mitään syömishäiriötä tällä hetkellä, ja sitäpaitsi kyllähän ihan "terveetkin" ihmiset murehtivat välillä syömisistään.

Itseasiassa eilen kun huomasin painon ns. pudonneen kolme kiloa, tulin niin tyytyväiseksi, että pystyin syödä tänään aamupala-sämpyläni täpötäydessä bussissa ja olin vielä yksin! Yleensä ajatuskin jossain koulun ruokalassa, tai melkein missä tahansa yleisessä paikassa syömisestä yksin saa voimaan pahoin. Koulussa tosin harvemmin on nälkä, mutta ymmärsitte varmaan pointin! Vihaan sitä kun tuntee jokaisen katselevan ja kun kuulee jokaikisen pienen pienenkin syömisestä aiheutuvan äännähdyksen. Se maiskutus alkaa humista korvissa yhä kovempaa ja kovempaa, kunnes lopulta tuntuu että koko paikka jylisee mässäilyn äänistä ja että kaikki kuuntelee juuri sinua.. Hrrr..!

Mutta siis, olen aika tyytyväinen muutenkin tähän päivään. Koulussa oli kivaa ja veikkaan että olen tänään puhunut enemmän kuin pitkään, pitkään aikaan. Siis ihan vaan hölöttänyt kaikenmaailman asioista. Muistoista, unelmista, ajatuksista, mielipiteistä ja sen semmoisista. En edes muistanut kuinka ihanaa on pelkästään puhua, keskustella oikein antaumuksella ja vielä monen eri ihmisen kanssa monen monista eri asioista. Se on samalla niin lohduttavaa, helpottavaa ja erittäin voimaannuttavaa, mutta silti niin rankkaa ja uuvuttavaa.

Olen muun muassa tänään:

Kertonut A:lle "Jossun tarinan" Eli jonkinlaisen puolen tunnin pikakelauksen minun ja entisen parhaan ystäväni Jossun tutustumisesta aina Jossun itsemurhaan asti. Jutellut Marjaanan kanssa maailman ihmeellisyydestä ja muista hassuista jutuista, muistellut viime vuoden luokkalaisen kanssa menneitä, Käynyt Siljan kanssa läpi kuulumisia ja ihmissuhdekiemuroita sekä jutellut pitkästä aikaa erään samassa laitoksessa asuvan nuoren kanssa :) Ainiin, soitin jopa Lotalle kun kerrankin muistin!

!Kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen ja miellyttävä päivä siis!

Päivääää !

Loppuun vielä kiitos kaikista viimeaikaisista mahtavista kommenteista ja kiinnostuksestanne meitsin blogiiiin! Kettuprinssi kiittää ja kuittaa ;)

1 kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)