sunnuntai 20. tammikuuta 2013

And that's who i am !

Pakko sanoa että olen pahoillani näiden muutaman viime postauksen laadusta. Omasta mielestäni olen ollut aika poissaoleva ja sekava, en sitten tiedä näyttäytyykö se näissä blogi-postauksissa vai ei? En vain kertakaikkiaan saa ajatuksiani koottua ja koko ajan masentaa. Olen jo niin tottunut siihen ahdistukseen, sitä kun voi joten kuten yrittää sietää ja hallita. Viiltelemällä, ottamalla lääkkeitä, kuuntelemalla musiikkia tai keskittymällä johonkin muuhun.

Masennus onkin sitten asia erikseen. En osaa elää sen kanssa ollenkaan. Se ikään kuin imee innostuksen sisäänsä. Muuttaa koko maailman harmaaksi ja tylsäksi, tasapaksuksi puuroksi. Mikään ei enää jaksa kiinnostaa ja on niin helppoa jäädä makaamaan sängyn pohjalle. En varmaan jaksaisi huomenna edes nousta kouluun jollei siellä odottaisi hassu luokkakaverini joka saa minut aina hymyilemään.

No, loppuun vielä "and that's who i am" kuvia, joita en ole vielä koskaan jostain syystä tänne blogiin lisäillyt ja lupaus siitä että blogiteksien laatu paranee ihan varmasti, kunhan tämä masennus hälvenee ajatuksiani häiritsemästä :)

(Kuvat netistä)

2 kommenttia

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)