maanantai 7. tammikuuta 2013

Joululoma part 2

Vähän jäljessä tulee tääkin postaus mutta ei se mitään. Eli lähdin 27.12 jatkamaan lomaa Porvooseen. Heti ensimmäisenä oli kaverini Joban synttärikekkerit joissa ehdin olla vain muutaman tunnin ennen kuin porukka lähti kipittelemään koteihinsa. Ilta jatkui kuitenkin kahden kaverin kanssa, hilpeästi laulaen ja salmarishotteja juoden :) Seuraavat päivät olin oikeastaan Lauran ja Senjan kanssa, Oltiin taas vähän viihteellä eli alkoholi virtasi ja sitä rataa, baarissakin tuli yhtenä iltana käytyä ja kaikkea sekavaa tehtyä. Nää kaksi meni muunmuassa yhtenä yönä vaatteet päällä suihkuun :D
 
 
Maanantaina 31.10 menimme Lauran ja Janikan kanssa "aamupalalle" mäkkäriin ja siitä sitten alkon kautta aloittelemaan Janikalle. Laittauduttiin, kuunneltiin musaa ja maisteltiin juomia. Jossain kohtaa menin naapurikämppään Siljan luokse. Porukkaa alkoi valua paikalle ja juomapelit käynnistettiin, itse en osallistunut yhteenkään mutta muut kyllä. Ilta meni todella nopeasti ja pian kello alkoi lähestyä kahtatoista. Lähdimme tietääkseni kaikki kaupunkiin vaikka 00.00 ainoat keskustaan ehtineet olivat minä, Silja ja Jimi. Jonkin aikaa sitten palloiltiin siellä, kunnes joitan samaan porukkaan kuuluvia alkoi ilmestyä paikalle.  Menimme taksijonoon ja sieltä taksilla mäkkäriin taas.. Pitkän odottelun jälkeen kaikki saivat ruokansa ja pääsimme lähtemään takaisin päin. Muutamat raketit vielä ammuttiin ja sitten mentiin nukkumaan.
 
 
Aika mukava uusivuosi oikeastaan. Ei mitenkään kamalan erikoinen, mutta oli kivaa seuraa ja niin pois päin. Vuosi 2013 kuulostaa vieläkin ihan tulevaisuudelta, mutta kai tähän jossain kohtaa sopeutuu. Olen jotenkin iloinen, että vuosi on vaihtunut. Nyt voi aloittaa alusta monenkin asian suhteen ja niin aion myös tehdä. Tästä saattaa ehkä kenties jopa tulla ihan mielenkiintoinen vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)