maanantai 21. tammikuuta 2013

ideantynkää ja ystäviä

Joujou!

Olen monesti törmännyt kysymykseen siitä, miksi joku kirjoittaa blogia ja ajattelin vähän selventää mikä on minun motiivini kirjoittaa avoimesti elämästäni nettiin.

Blogini on jonkin asteinen päiväkirja johon kirjoitan päivien tapahtumista, menneisyydestä, tulevaisuudesta, koulusta, laitoksessa asumisesta, itsestäni, tunteista, ajatuksista, unelmista, ystävistä sekä vähemmän mieluisista asioista kuten mielialojen vaihteluista, ahdistuksesta ja itsetuhoisuudesta. Blogin avulla pystyn kanavoimaan monia eri tunteita ja jakamaan elämän pieniä ja suuria iloja lukijoiden kanssa. Myös jotkin mieltä askarruttavat asiat saattavat muuttua selvemmiksi kun ne näkee kirjoitettuna ja kommentit on aina plussaa!

Valokuvaus on yksi suurimmista intohimoistani tällä hetkellä ja siksi suurin osa blogini kuvista on itse otettuja, muistathan siis kunnioittaa tekijänoikeuksia ja kysyä lupaa kuvien kopioimiseen. Jotkin kuvat ovat ns. K-18 materiaalia ja rupeankin tästä lähtien merkitsemään postaukset joissa näitä lapsille sopimattomia, yleensä viiltelyyn liittyviä fotoja esiintyy.
(Kuva netistä)

Blogi-teksteissä ja/tai kuvissa esiintyy toistuvasti elämäni tärkeimmät henkilöt, jotkut useammin ja jotkut harvemmin riippuen ihan siitä kuinka usein näen heitä tai olen heidän kanssaan muuten tekemisissä. Ajattelin kirjoittaa jokaisesta jotain, että teillä on tulevissa postauksissa edes pieni aavistus kenestä puhun :)

A Samalla luokalla oleva poika jota voin jo lyhyen ajan jälkeen kutsua ystäväkseni. Ihminen joka on kirjaimellisesti päivieni piristys ja oikeastaan ainoa juttu -ja oleskeluseurani koulussa.

M Tämän hetkinen paras ystäväni jota näen useasti viikossa ja jonka kanssa keksin aina kaikkea hauskaa. Ihminen jonka seurassa saa nauraa ja olla täysin oma itsensä. Meidät saattaa bongata kesäisin keinumasta ja talvisin taidemuseosta.

Silja♥ Todella tärkeä ystäväni Porvoosta. Ihminen jonka kanssa viihdyn aina ja jonka kanssa puheenaiheet eivät koskaan lopu. Jo ensimmäisellä kerralla kun tapasimme niin tulimme heti juttuun ja valvoimmekin koko yön jutellen ja teetä juoden :) Näemme silloin tällöin viikonloppuisin.
Lotta Yksi pisimpään kestäneistä ystävyyssuhteistani. Olimme joskus erottamattomat, mutta vuosien varrella olemme kasvaneet jonkin verran erilleen. Silti yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä jolle voin aina soittaa ja jota ikävöin päivittäin. Näemme todella harvoin!

Oona &Sanna Oona ja Sanna ovat sisarukset ja ainoat ystäväni nykyiseltä paikkakunnalta. Oonan olen tuntenut pidempään ja johtuen samantapaisista ongelmista sekä elämäntapahtumista, pystymme helposti samaistumaan toisiimme. Oonalta saankin aina neuvoja ja tukea kiperissä tilanteissa. Liittyi se sitten blogin ulkoasuun, ahdistukseen tai vaikka ihmissuhdekiemuroihin.
Sannan kanssa juttelen harvemmin koska yleensä jommalla kummalla on huono päivä ja silloin ei ole mitään järkeä purkaa sitä oloaan toiseen, vaikka usein niin käykin. Kuitenkin silloin kun molemmat ovat hyvällä tuulella niin meillä on todella hauskat keskustelut. Johtunee ehkä samantapaisesta huumorintajusta? Tai sitten ollaan vaan niin outoja...

Laura ja Senja Laura ja Senja ovat olleet yläasteelta asti läheisiä ystäviäni. He asuvat Porvoossa ja heidän kanssaan on aina ihan mahtavaa mitä tahansa teemmekin. Yleensä olemme Senjan luona yötä, juomme, sekoilemme, seikkailemme internetin ihmeellisessä maailmassa tai muuten vaan chillailemme.

Hilja Elämäni tärkein henkilö eli serkkuni. Ihminen jonka olen tuntenut ihan pienestä pitäen ja johon voin luottaa asiassa kuin asiassa. Hänen kanssaan olen viettänyt elämäni parhaita hetkiä ja veikkaan ettei kukaan tunne minua yhtä hyvin kuin hän. Nuoresta iästään huolimatta serkkuni ymmärtää minua paremmin kuin kukaan aikuinen ja rehellisesti sanottuna en pärjäisi ilman häntä. Näemme nykyään muutamana viikonloppuna kuussa.
Että semmosia tovereita minulla, uujee love u all ♥6 kommenttia

 1. En kestä, näytät niin ihanalta<3 ;____; Toi kaikki, mitä sä kerrot mielialavaihteluistasi, kuvastaa välillä aika hyvin mun omiakin tunteita. Voimia siulle, ihanuus! <3:llä Masentunutbityttö~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohooo kiittivaaaan ::) voimia itsellesikin <3

   Poista
 2. Harmittaa etten löytänyt itseäni tuolta :-( mutta toivon että oon silti sulle tärkeä, koska sä olet sitä myös mulle. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai olet Jobasein<3! :3 Me vaan ei nyt olla hirveesti oltu tekemisissä, mutta ehkä se vielä muuttuuu (: LOVE YOU TOOOOO♥!

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)