sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Mitätapahtuu


Viikonloppu tuli ja meni. Vietin sen oikeastaan nukkuessa ja ehkä ihan hyvä niin. Päässä on todella hämmentäviä ja häiritseviä ajatuksia. Muistoja, unia ja ihmisten sanoja sekoittuneena yhteen. Vähän väliä ahdistaa ja sit taas tulee se maailman onnellisin olo. En tykkää näistä äkkijyrkistä mielialan vaihteluista yhtään. Tiedän että kaiken pitäis olla nyt hyvin mut ei siltä tunnu, tai välillä tuntuu mut sit välillä taas ei.. En osaa selittää. En jaksaisi nousta huomenna kouluun, enkä jaksaisi oikeestaan mitään muutakaan. Kamalan väsynyt olo, kaiken nukkumisen jälkeenkin. Ehkä tää olo ajan kanssa rauhottuu. Toivottavasti.


4 kommenttia

 1. onks sul instagrammiii?

  VastaaPoista
 2. hei,

  oon jonkun aikaa kattellu sun blogia ja mua kiinnostais kovasti tietää, että miten susta tuli tuommonen kun oot? siis sekä positiivisesti, että negatiivisesti aateltuna... tosin en tiiä ootko aikasemmissa postauksissa kertoillu...
  oliko sulla paska lapsuus? olitko koulukiusattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis http://hurricaneinsidemyhead.blogspot.fi/2012/06/lapsuus-paha-olo.html <-- tollasen postauksen oon aiemmin kirjottanu, en tiiä vastaako sitä mitä halusit tietää :) ?

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)