tiistai 27. marraskuuta 2012

Kyl mä jaksan!

Ihan ensimmäiseksi kiitos kaikille kommenteista näihin viimeisimpiin postauksiin ja kiitos kaikille uusille lukijoille, jotka olette blogini lukijoiksi liittyneet. En varmaan muuten jaksaisikaan kirjoittaa, jos ei olisi ketään näitä tekstejä lukemassa ja tsemppaavia kommentteja lähettämässä.
 
Viikonloppu meni paremmin kuin ikinä uskalsinkaan toivoa. Aloin tosiaan seurustelemaan tämän
toisella paikkakunnalla asuvan miekkosen kanssa heti perjantai-iltana ja voin sanoa, että olen korviani myöten rakastunut. Tai siltä ainakin tuntuu. Kuvia meistä en valitettavasti tänne blogiin lisää henkilökohtaisten syiden takia, joten joudutte käyttämään mielikuvitustanne.
 
Mielialat vaihtelee taas järkyttävällä nopeudella, niinkuin viime postauksessa mainitsin. En itsekään meinaa pysyä vauhdissa mukana, kun nauru saattaa yhtäkkiä muuttua itkuksi ja se energinen, puhelias poika valahtaa elottoman nuken kaltaiseksi otukseksi ja siitä takaisin muutamien kymmenten minuuttien sisällä. Jos teillä lukijoilla on samantapasia ongelmia niin tiedätte varmaan kuinka uuvuttavaa se on... Sen takia ajattelin pitää pienen kirjoitustauon, mutta yhtäkkiä iski kamala himo purkaa sydäntään taas tänne blogiin :)
 
Nyt olo on väsynyt, mutta onnellinen. Sehän se yksi tärkeimmistä tunteista kai on.
Onnellisuus.

Huom! Oli hämmentävää kun apuopettaja luuli tänään fritsuja
 kaulassa epäonnistuneeksi hirttäytymisyritykseksi...
Hyvää yötä kaikille!


4 kommenttia

 1. Varmaan aika häiritsevää tuo, mitä apuopettajas luuli... ite olisin ainaki ollu ihan pihalla siinä vaiheessa, ku on täysin päinvastasesta jutusta kyse! Mutta tsemppiä sulle, ja onnea parisuhteesta <3

  oot ihana!

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojooo kieltämättä todella kiusallinen tilanne ku siinä just just sain halailuilta sanottua että "nää on fritsuja.." :D Ja kiitos tsempeistää <3

   Poista
 2. Käytä huivii :D no eii :) onnee tosi paljon ! Oon onnelliben sun puolesta <33

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)