keskiviikko 14. marraskuuta 2012

ihQ postaus

Huh, tiistaina oli mukava päivä, aamulla laitostoverin kanssa samoilla busseilla kouluun, siellä noin kahdeksan aikaan terveyskasvatuksen esitelmän aloittelua (aiheena tupakka) ja kymmeneltä kirpparitavaroitten hinnottelua, koska hankimme luokalle oman kirpparipöydän (Ostin itellenikin kahdella eurolla sinimusta-ruudullisen paidan) kello 11 alkoi ruokkis ja olin yhden ihkun luokkalaisen kanssa tunnin verran :) Sitten lähdinkin jo koulusta ja taas samoilla busseilla laitostoverin kanssa. Valokuvaamassa ehdin myös käydä ja muutenkin oli hyvä päivä.
 
Ilta meni onneksi nopeasti, ilman suurempia ongelmia. Asuntojen etsiminen netistä omaohjaajani kanssa aiheutti pieniä ahdistus/adrenaliini-purkauksia, mutta selvisin eilisestä päivästä sekä illasta ilman naarmun naarmua! Päivä ei tosiaan ollut sieltä tapahtumarikkaimmasta päästä, mutta mulle riitti tasainen hyvänolon tunne.
 
 
Kuvissa on tosissaan se uusi paita, mitäs tykkäätte?


15 kommenttia

 1. Ihan törkeen ihania kuvia ! ♥ Rakastuin.

  VastaaPoista
 2. OOT SÖPÖ JA TOSI KIVA PAITA :P

  VastaaPoista
 3. Olen lukijoissasi ollut jo jonkin aikaa, mutta en vain ole viitsinyt mitään kirjoittaa (vaikka olen pariin kertaan meinannutkin), koska tekstisi ovat hyvin kirjoitettuja ja voimakkaita. Tuntuu jotenkin, ettei niihin tarvitsisikaan sanoa mitään. Toivoo vain parasta, että hyvä olo tulee pian takaisin, tai kestää mahdollisimman pitkään.
  ...Mutta nyt täytyy tulla tokaisemaan että tuo ensimmäinen kuva on aivan tajuttoman upea. Vaikka osaatkin ottaa hyviä kuvia, tuossa on sitä jotain. Kasvojesi muoto tulee paremmin esiin, hiukset on hyvin.. meikki.. ilme.. kaikki. Jonkin tietyn tunnelmankin olet siihen saanut vangittua. Pidän kovasti, aito ja kaunis kuva. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, olipas ihana kommentti! Ja kiva että tykkäät tosta kuvasta ♥

   Poista
 4. aivan ihania kuvia huuhkajaiseni! mäki haluun tollasen paidan! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siljasein :)) ja kannattaa toivoo joululahjaks ;)

   Poista
 5. onks noi kuvat otettu buenon lähel

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvii<3 pitää nähä joskus? :3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)