keskiviikko 26. syyskuuta 2012

sekamelska

Nonii tekstiä pitkän tauon jälkeen.
Oon täs viimeaikoina ollu paljon väsyneempi ja kirjaimellisesti masentuneempi
ku mitä muutama viikko sitte. Normaalit ahdistus/energisyyspuuskat on sekottunu yhteen,
muuttunu harmaaks mössöks ja lamaannuttanu mun mielen. Nukkuminen on tällähetkellä paras asia elämässä, sillon harvoin kun sitä ehtii harrastaa...
 (Kuva netistä)

 Koulussa on alkanu jokavuotiseen tapaan olemaan huono olo, kun alkuhuumakin on laskeutunu. Laitoksessa menee vieläki iha perseellee ja kaikenlisäks oon alkanu vihaamaan tätä paikkakuntaa, eikä nää jatkuvat alle parikymppisten itsemurhat yhtään helpota asiaa.. Koko ajan tulee vaan lisää huonoja uutisia ja kun koko paikkakunnan nuoriso suree, nii on tosi hankala yrittää ite pysyä positiivisena. Viikonloppu oli ihanaa vaihtelua täst paikkakunnasta, laitoksesta ja ihan vaan synkästä arjesta. Näin jonkin verran kavereita ja vietettiin koko viikonlopun kekkereitä, jotka muistuttelee vieläkin olemassaolostaan väsymyksen muodossa.
(Kuva netistä) ------^

Hmm... Eipä tässä varmaa muuta oo tapahtunu, tai no röökin polttamista oon vähentäny melkeen kolme kertaa pienempään määrään ku mitä se muutama päivä sitte oli. Toivottavasti tää vähentämine onnistuis tai pysyis tämmösenä, koska mul ei tosiaankaa oo enää varaa siihe vajaaseen kahteen normiin/päivä. Nyt nugguu, huomen 4.45 herätys!


:DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)