keskiviikko 29. elokuuta 2012

välipäivittelyä

Kirjotan nyt tälläsen "pikapostauksen" oon vaa kertakaikkiaan niin väsyny ku on tosi aikaset herätykset ja sen päälle muutaman tunnin koulumatka yhteen suuntaan.. Unohtamatta sitä itse koulua.
Viiltelin tänään vähän koska ahdisti ihan helvetisti. Kylmä hiki vaan nous pintaan ja pyörrytti. Kävin kuitenkin ennen viiltelyä ulkona vähän kävelemässä ja pahin olo helpotti. Tänää on ollu tosi masentava päivä, jotenki tuntuu et mikään ei oo menny hyvin. En sit tiiä..

(Kuva netistä) ----->

Ainiin, Unohdin viime postauksessa kokonaan kertoa toisen syyn miksi kirjoitan ystäväni Jossun muistoksi postausta. Syynä oli se, että lauantai-iltana. 1,5 vuotta sen jälkeen kun kyseinen paras ystäväni hirtti itsensä kylmään ja pimeään heinälatoon. Makoilin kotona sängyssä ja katselin telkkaria. Yhtäkkiä alkoi elokuva nimeltään "Aquamarine" Pelkästään se, että elokuva kertoo kahdesta lapsesta, jotka ovat eroamassa muuton takia. Olisi outoa, sillä niin kävi mulle ja Jossullekin kun jouduin muuttamaan toiseen kaupunkiin laitokseen, mutta se on paljon oudompaa, että oon nähny kyseisen leffan tasan kerran. Ja se tapahtu Jossun kanssa, sen kotona...
Mitäs luulette, oliko tää joku tapa millä Jossu yritti viestittää että se rakastaa mua, tai ettei pitäisi surra. Vai oliko kaikki sittenkin sattumaa?
Mä ainakin uskon, että Jossu näki kun itken tai tajusi, että suren kyseisenä päivänä ja yritti jollain tavalla lohduttaa. Pahoittelen vielä tota maanantain postausta ku se oli ainakin omasta mielestä tosi lyhyt ja sekava.. Vetoan yhä siihen väsymykseen ja kiireeseen ja kirjoitan varmasti vielä useampaan otteeseen Jossusta, ja kaikista ihanista ja kamalista asioista joita meille tapahtu.

<----- (Kuva netistä)
Tän piti olla pikapostaus mut vähä venähti aika taas,
hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Oon tosi pahoillani, mutta en tiiä millon voin postaa ku tietokoneen laturi hajos :S toivottavasti pian.. :)

      Poista
  2. hihii ei se mitään <3 :)olet suloinen

    VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)