keskiviikko 8. elokuuta 2012

Positiivinen postaus

Nonii nyt on sit koulu alkanu. Oli ihan kiva päivä vaik eka ahistiki.
Näin jonki verran tuttuja ja samalle luokalleki sattu osumaan kaks.

Olin koulun jälkee vähä valokuvailemas ja oli iha jees fiilis, mut jossai
kohtaa alko taas masentaa. Eipä siitä kuitenkaa sen enempää, täähän on
positiivinen postaus :) Joten tässä kuviaaaaaaaaaa!


Surrur! Hyvää yötä kaikille :))


13 kommenttia

 1. hei multa on varmaan mennyt yks juttu ohi tätä sun blogia lukiessa, millaiseen kouluun sä siis nyt menit? mille linjalle tai siis niin? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho en oo tainnu ees kirjottaa sitä mihinkään, mutta menin järvenpäähän sellaselle "Sykli" luokalle. Pidemmältä nimeltään "mielenterveysongelmista kuntoutuvien luokka" :) Se on sellane vuoden kestävä ammatteihitutustumis luokka :D

   Poista
  2. aaa (: mä en oo koskaan kuullutkaan sellasesta, mut joka päivä viisastuu! eroaako se sitten kympistä kuinka paljon tai onko se edes yhtään sen kaltainen? c: btw, eihän sua häiritse, että kommentoin tai kyselen? iihan suoraan saa sanoa (:

   Poista
  3. No ööö en itekää hirveesti tiiä viel et mitä siel luokal tehää :D:D Mut kyl mä uskoisin et se on aika paljolti samantapanen ku kymppi paitsi et ei voi korottaa mitää numeroita ja niil opettajil on paljon enemmän resursseja sellasille joilla on/on ollu jotai mielenterveytee liittyvii ongelmia. Ja ei tosiaankaa haittaa ! kommentit on tosi jees :)

   Poista
  4. haha! :D okei, kuulostaa aika jännältä :3 mä oon vaan kuvitellu, että on kolme vaihtoehtoa ja sillä selvä, mut ilmeisesti asun niin korvessa, ettei täällä oo mitään tommosia mahdollisuuksia :D kiva jossei haittaa c: vaikutat ihan hirveen mukavalta ja ihanalta ihmiseltä! ... ja mun on vielä pakko sanoa, että sulan tolla tän postauksen vikalle kuvalle ihan totaallisesti :3

   Poista
  5. voi kiitos paljon :3 emmä nyt nii ihana ooooo.. :S

   Poista
  6. no hupsu, olethan :3 kaauhee ku tää kuulostaa semmoselt mielistelyltä, mutta ihan oikeasti! ei saa käsittää minuu väärin ._.

   Poista
  7. No kiitos ::) ja en käsitä!

   Poista
  8. suhun ois ihan mahtava tutustua paremmin, mutta täällä se on hirveen hankalaa. oisko sulla mahdollisesti meseä tai jotain? c: tiedän, että oon sulle ihan täys randomi, kun en pidä edes blogia (henk.kohtasistasyistä se ei ole mahdollista ihan oman hyvinvointini kannalta), muttamutta keräsin silti rohkeuteni kysyä :3

   Poista
 2. Mesee en valitettavasti käytä mut facebookia kyllä, Pietu nimellä varmaa löytyy ? :O Ja mun mielestä aina kannattaa kysyä, eihän siinä mitään menetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löysin vihdoin ja viimein c: mulla on siel eri kuva, mutta luulen että tunnistat :3

   Poista
 3. olitko muuten kesätöissä mansikkamaalla? olit niiin ystävällinen ja ihana !

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)