maanantai 13. elokuuta 2012

mustavalkosta

(Kuva netistä)

Kolmas koulupäivä ohi. Olo on taas kerran valitettavasti melko masentava. Viime torstaina sattuneeseen välikohtaukseen kommentoin lyhyesti, että eräs ohjaaja ei yksinkertasesti antanu mun syödä... Sen jälkeen yks nuori täältä laitoksesta alko selittämään, että "suositut" ja hyvin käyttäytyvät nuoret saa enemmän oikeuksia ja tälläset mun kaltaset "kovikset" ei saa oikeuksia, joihin näköjään kuuluu syöminen?? Sitte se lisäs vielä siihen, että punatukkaset, nenärenkaita käyttävät pojat
( Huom! Mullahan ei ole edes koskaan ollut nenälävistystä, eikä kyllä enää punasia hiuksiakaan)
ei saa mistään töitä, koska kukaan ei palkkaa sen näköisiä -.-

Sain lievästi sanottuna pienen raivokohtauksen, jonka aikana muutamat esineet, mukaanlukien sininen pyykkikorini lensivät kaaressa päin eteisen seinää. Itsetunto nyt oli muutenki ollu vähän koetuksella, mutta tän episodin jälkeen se valahti ihan pohjamutiin ja pian pienet pintanaarmut koristi mun vasempaa kättä. Tähän väliin taas pieni huomautus, että kyseinen nuori on siis meijän laitoksen epäsuosituin nuori ja sillä ei oo yhtään ystäviä, eikä kyllä kavereitakaan koko paikkakunnalla.

<---- -(Kuva netistä)

Perjantaina me sit lähettiin leirille mikkelin lähellä sijaitsevalle juvalle. Viikonloppu meni aika lailla riidellen puolin ja toisin. Kaiken kruunas se, että lauantaina olis ollu mun edesmenneen parhaan ystävän 17-vuotis syntymäpäivät... Liikaa paskoja asioita liian lyhyellä ajanjaksolla taas kerran.
Toivottavasti tänään sais edes vähän levättyy ennen uutta koulupäivää.

P.S Oon blondi taas !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)